Öğrenci Kariyeri Banner

Photoshop Başta Olmak Üzere Udemy'deki Ücretsiz Tasarım Kursları

Photoshop Başta Olmak Üzere Udemy'deki Ücretsiz Tasarım Kursları

Dünyanın en büyük online eğitim portalı Udemy'de sıfırdan tasarımcılığa atılmak, internette bir uğraş edinmek isteyenler için ücretsiz kurs fırsatlarını derledik. Burada listelenen kurslara hiçbir ücret ödemeden kayıt olabilir ve tamamını istediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Udemy kursları hesabınıza bir kere eklendikten sonra bir daha hesabınızdan silinmemektedir (Ücretsiz olsalar bile.).

Ayrıca tasarım öğrenmek son zamanların gözde konusu olan internetten para kazanma için de en uygun fırsatlardan biridir. Sadece bu programları kullanarak bile çeşitli uygulamalar üzerinden iş teklifleri alabilir ve freelancer olarak öğrenciyken para kazanmaya başlayabilir kendi masraflarınızı çıkarabilirsiniz.

Sıfırdan Başlayanlar İçin Photoshop Kursu

Sıfırdan Başlayanlar İçin Photoshop Kursu

Photoshop'un arayüzünün nasıl kullanılacağını, grafik ve tasarım araçlarıyla neler yapılabileceğini ve bunları aşama aşama nasıl kullanabileceğinizi kolaylıkla anlatan bu kursa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: https://www.udemy.com/course/yeni-baslayanlar-icin-web-tasarim-egitimi-adobe-photoshop/

After Effects İle Mükemmel Videolar Ortaya Çıkarabilirsiniz

After Effects İle Mükemmel Videolar Ortaya Çıkarabilirsiniz

Adobe'nin mükemmel videolar oluşturmak için hazırladığı After Effects'i öğrendiğinizde kendi videolarınızı düzenleyebilir, kusursuz şekilde YouTube'a atılabilir ya da freelancer işler alarak internet üzerinden epey para kazanabilirsiniz. En temelden After Effects öğrenmenizi sağlayacak olan kursa da buradan ulaşabilirsiniz: https://www.udemy.com/course/aftereffectsccdersleri/

Temel Tasarım Kuralları

Temel Tasarım Elemanları ve İlkeleri

Tasarımcı olmak için sadece program kullanmayı öğrenmek yetmiyor. "Design Thinking" denilen tasarım düşüncesi kurallarının temelini ve bilmeniz gereken detayları anlatan temel tasarım kuralları kursuna buradan ulaşabilirsiniz: https://www.udemy.com/course/temel-tasarim-kurallari/

Bu listemiz şimdilik bu kadar. Öğrenci Kariyeri'nde sürekli olarak ücretsiz kurslar ve fırsatlar paylaşmaya devam edeceğiz. Fırsatları anında yakalamak için instagram.com/ogrencikariyeri'nden sayfamızı takip edebilirsiniz.


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.