Öğrenci Kariyeri Banner

Oppenheimer ve Barbie Savaşı Başladı: 21 Temmuz İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

Oppenheimer ve Barbie Savaşı Başladı: 21 Temmuz İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

21 Temmuz itibarıyla vizyona giren filmleri sizler için derledik. Bugün, son yılların en büyük çekişmelerinden birine de start verilmiş oldu. Uzun bir süredir, büyük beklentilerle vizyona girmesi beklenen Barbie ve Oppenheimer filmleri arasındaki gişe yarışı resmen başladı.

İşte 21 Temmuz İtibarıyla Vizyona Giren Fİlmler:

Oppenheimer

Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanılan filmde, Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor.

Barbie

Barbie, uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla yolculuğa çıkan bir kadının hikayesini konu ediyor.

Paris Hatıraları

Paris Hatıraları, terör saldırısına maruz kalan ve yaşadığı travmadan kurtulabilmek için anılarını birleştirmeye çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor.

Teftiş

Annesi tarafından reddedilen ve geleceği için çok az seçeneği olan Ellis French, Deniz Piyadeleri’ne katılmaya karar verir ve eğitim için bir kampa gider.

Uyanış

Uyanış, her şey için çok geç olmadan hastasının sorununu çözmeye çalışan bir doktorun hikayesini konu ediyor.

Resident Evil: Death Island

Güvenlik Operasyonları Bölümü ajanı Leon S. Kennedy, kaçırılan bir doktoru kurtarmaya çalışırken görevi gizemli bir kadın tarafından kesintiye uğrar. Aynı zamanda, Biyoterörizm Güvenlik Değerlendirmesi İttifakı ajanı Chris Redfield, Batı Kıyısında Alcatraz Adası'ndan kaynaklandığı anlaşılan açıklanamayan bir enfeksiyon salgınını araştrmaktadır.

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.