Öğrenci Kariyeri Banner

Ölümlü Dünya 2'den İlk Fragman Yayınlandı: Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Ölümlü Dünya 2'den İlk Fragman Yayınlandı: Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Ali Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Ölümlü Dünya 2'den kısa bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragman ile birlikte filmin ne zaman vizyona gireceği de belli oldu.

2018 yılında vizyona giren yerli komedi/aksiyon filmi Ölümlü Dünya, izleyenlerin büyük beğenisini toplamıştı. Ali Atay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu film, nesilden nesile kiralık katil olan bir aileyi konu alıyordu. Geçtiğimiz yıl da filmin hayranlarını sevindirecek bir haber gelmiş ve filmin devamının geleceği açıklanmıştı. Dün akşam da filmden kısa bir tanıtım fragmanı yayınlandı.

Ölümlü Dünya 2, 1 Aralık’ta Vizyonda!

TAFF Pictures, sosyal medya platformları üzerinden “Az Kaldı, geliyoruz” ifadelerini kullanarak kısa bir tanıtım fragmanı yayınladı. Yaklaşık 30 saniyelik video, Mermer ailesini tekrar bizlerle buluşturacak Ölümlü Dünya 2’nin 1 Aralık 2023’te sinemalara geleceğini açıkladı.

Çekimleri haziran ayında başlayan ve geçtiğimiz haftalarda tamamlanan filmin senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda ise Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Giray Altınok, Feyyaz Yiğit, Sarp Apak, Mehmet Özgür, İrem Sak gibi isimler yer alıyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.