Öğrenci Kariyeri Banner

Okul Hayatınızı Kolaylaştıracak İnternet Siteleri

Okul Hayatınızı Kolaylaştıracak İnternet Siteleri

Eğitim hayatınızda işinize yarayacak platformları sizler için derledik.

Notion
İçerisinde çeşitli şablonların bulunduğu bir uygulama. Hatırlatıcılar, dizi/film listeleri ve ders notlarınızı tutmanızda kolaylık sağlayacak bir platformdur.

Grammarly
İngilizce metinlerde gireceğiniz ayarlara göre; dilin resmiyeti, sadeliği, hedef kitlesi; uygun kelimeler ve kalıpları gösteren bunun yanında yazım kurallarını düzeltmenizi sağlayan bir sitedir.

Quizlet
Aradığınız her konuda hazır çalışma setleri bulabileceğiniz veya oluşturabileceğiniz bir online flashcard uygulamasıdır.

Canva
Ücretli ve ücretsiz web tasarım uygulamasıdır. Poster, kart, sosyal medya içerikleri gibi birçok alanda tasarım yapmanıza yardımcı olur. Ayrıca CV oluşturmak için de şablonlar bulunmaktadır.

Adobe Scan
Metinlerinizi, belgelerinizi ya da notlarınızı ücretsiz olarak taratıp pdf dosyası halinde kaydetmenizi sağlayan bir uygulamadır. 

Headspace
Sınav stresi ya da uyku problemi yaşadığınız dönemlerde sizi rahatlatacak olan bir meditasyon uygulaması.

Slides Carnival
Slaytlarınızı yepyeni ve farklı şablonlarla hazırlamanızı sağlayan, çeşitliliği yüksek olan bir uygulamadır.

Padlet
Sunumlarınızı çok daha etkileyici kılacak bu uygulama görselleri, videoları, çeşitli yazıları eklemenizi sağlayan bir dijital panodur. Ortak çalışmalara katılabilirsiniz.

Udemy (Kişisel Öneri)
Çeşitli alanlarda eğitim alabileceğiniz bir platform. Ücretsiz/Ücretli seçenekleri bulunan eğitimler sonunda sertifika da alabiliyorsunuz.

Kaynak için tıklayınız
 


İrem Bilgin

Öğrenci Kariyeri yazarlarından İrem Bilgin..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.