Öğrenci Kariyeri Banner

Oğuzhan Uğur, GAİN Yönetim Kurulunda!

Oğuzhan Uğur, GAİN Yönetim Kurulunda!

Özellikle seçim gündeminde yaptığı Mevzular Açık Mikrofon (M.A.M) programı ile gündemden düşmeyen Oğuzhan Uğur, dijital içerik platformu GAİN’in yeni yönetim kurulu üyesi olduğunu açıkladı.

2019 yılında yayın hayatına başlayan GAİN, dijital dizi ve filmleri platformda sergilemesinin yanı sıra bağımsız video içerik üreticilerine verdiği destekle de biliniyor. Sosyal medyanın sevilen isimlerinden olan Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz günlerde YouTube'da katıldığı bir programda GAİN ile işbirlikleri yapacağından söz etmişti. Dün sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Uğur, GAİN’in yönetim kuruluna katıldığını açıkladı. 

Oğuzhan Uğur, GAİN Yönetim Kurulunda!

Sosyal medyanın en gözde isimleri arasında yer alan Oğuzhan Uğur; yazar, oyuncu, şarkıcı ve Youtuber kimlikleriyle tanınıyor. Siyasetten de geri kalmayan Uğur, seçim dönemlerinde ünlü siyasetçileri davet ettiği Mevzular Açık Mikrofon programıyla, milyonlarca kitleye ulaşmayı başarmıştı.

Dijital yayın platformu GAİN, bugüne kadar Ayak İşleri, Metot, Terapist ve Dayı Şov gibi yapımlarıyla dikkat çekmişti. Şimdi ise platforma, birçok kişinin Youtube’da yaptığı P!NÇ programı ile tanıdığı Oğuzhan Uğur, yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 

Uğur, Twitter hesabından yaptığı videolu bir paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"An itibarıyla GAİN platformunun yönetim kurulu üyesiyim. Bu unvan beni daha olgun ve yaşlı hissettiriyor ama çok sevdim. BabalaTV son sürat içeriklerine devam ederken, GAİN ile de yeni sezonda sizlere muazzam diziler, pek iddialı filmler ve uzun soluklu içerikler sunmak için kolları sıvadık. Amacımız bu yerli platformun dünyada konuşulan ve takip edilen bir mecra haline gelmesi.

Sektörün meşhur alicengiz oyunlarının bize sirayet edemeyeceğini de düşünürsek, ülkemdeki eşsiz yetenekleri dünyayla buluşturmak hiç de zor olmayacaktır diye umuyor, bu küstah iddiamı lokal medyadan, globalin tam göbeğine gönderiyorum. Yapmadığımız şey değil =) Sayenizde elbette. Bize bu haddi verdikleri için çok mutluyum. Artık sınırsız hayallerimizin bir yol arkadaşı var. Heyecanımı hepinizle paylaşmak istedim. Allah utandırmasın. Sanırım şimdi gidip kendime bir takım elbise almalıyım".

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.