Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix Türkiye'nin Yerli Yapımı 'Cici' Beğeni Rekorları Kırıyor!

Netflix Türkiye'nin Yerli Yapımı 'Cici' Beğeni Rekorları Kırıyor!

Cici filmi acı bir kaybın ardından köyden kente göçen bir ailenin, 30 yıl sonra eski evlerinde yeniden bir araya gelmesini konu alıyor. Aile, aradan geçen 30 yılın ardından geçmişin izlerini taşıyan çiftlik evine geri döndüklerinde yıllarca üstü kapalı duran gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalıyor.

Bastırılmış duygular ve sırlar ortaya çıktıkça eski yaralar yeniden açılır. Filmin çekimi İznik'te özel olarak hazırlanan bir evde gerçekleştirildi.

Netflix Türkiye'nin yerli filmler kategorisine katılan Cici filmi 27 Ekim'de izleyicileri ile buluştu.

27 Ekim'de İzleyicilerle Buluştu!

Nur Sürer, Okan Yalabık, Ayça Bingöl ve Fatih Artman'ın filmle ilgili yorumları şöyle:

Nur Sürer: “Bir kadının gençliğinden başlayıp belli bir yaştan sonrasını oynuyorum” diyen Sürer, bütün oyuncularla çekim süreci boyunca “mutlu bir aile hayatı” hissettiklerini söyledi.

Ayça Bingöl:'' Berkun Oya imzalı olan filmin oyuncuyu çok konforlu bir alana yerleştirdiğini belirtti. Ne olacağını çok iyi biliyorsunuz. Harika bir senaryo, o senaryonun üzerine basıyorsunuz ve sörf yapıyorsunuz. Oyuncu orada da çok konforlu bir yerde. Orada da hiç bir soru işareti yok. Bütün meslek yaşantım boyunca çalıştığım en konforlu setlerden biriydi'' diye açıklamada bulundu

Fatih Artman: Berkun Oya’nın senaryosunda oyuncu olarak bir şey eklemek istemiyorsunuz çünkü sizin ekleyeceğiniz her şeyin fazla geleceğini fark ediyorsunuz. Artman, canlandırdığı karakterle ilgili “Doğaçlamaya yer verdiniz mi?” sorusuna ise şu cevabı veriyor: Berkun Oya’nın disiplin anlayışı içinde çalışıp kurmak istediği atmosfere özen gösterip, anladığımı aktarmaya çalıştım ama benim ve bütün oyuncu arkadaşlarım için de doğaçlama çok vardı diyemeyiz diye düşünüyorum.

Okan Yalabık: Okan Yalabık canlandırdığı karakterle ilgili şunları söyledi: “Baba oğul ilişkisi içerisinde ve ailenin diğer fertleri ile birlikte bu ilişkinin geçmişte hesaplaşamadığı ve çözümleyemediği durumların hala şu anını çekiştiren, etkileyen bir hali var. Belki travması” diye açıkladı.

 

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.