Öğrenci Kariyeri Banner

Elon Musk'tan Twitter Hakkında Radikal Karar!

Elon Musk'tan Twitter Hakkında Radikal Karar!

Elon Musk'ın Twitter'daki mavi tik özelliği ile ilgili radikal bir karar aldığı öne sürüldü. Mavi tik, bundan sonra ücretli bir hizmet olacak ve mavi tik sahibi olmak isteyenlerin Twitter Blue abonesi olması gerekecek.

Elon Musk, Twitter'ı satın alma sürecini geçtiğimiz günler itibarıyla tamamladı. Yapılan açıklamalara göre Twitter'da bazı yeniliklerin görüleceği söyleniyor. Elon Musk, bundan aylar önce yaptığı açıklamalarda bot hesaplar ile "mavi tik" durumunu ele almıştı. Musk'a göre her iki mesele de tekrardan gözden geçirilmeliydi. Twitter, mavi tik ile ilgili yeni bir çalışma başlatmış durumda.

Mavi Tik Parayla Satılacak!

 

Twitter'da bugüne kadar ücretsiz olan mavi tik, bundan sonra parayla satın alınacak. Doğrulama yapıp mavi tik almak isteyen bir kullanıcı, bununla birlikte Twitter Blue abonesi de olmak zorunda kalacak. Bu bağlamda; aylık 4,99 dolar olan Twitter Blue fiyatı, ilerleyen günler itibarıyla 19,99 dolar olacak.

Halihazırda mavi tikli hesap sahibi olanlar, 90 gün içerisinde Twitter Blue satın almak zorunda olacaklar. Aksi takdirde mavi tiklerini kaybedecekler.

Elon Musk, geliştirici ekibe ültimatom vermiş durumda. Elon Musk, bu yeni düzenlemenin en geç 7 Kasım'da tamamlanmasını istiyor. Eğer bu durum gerçekleşmez ise özellik üzerine çalışan personeller Twitter'dan kovulacak.

 

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.