Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'ten Şifre Paylaşımı Kısıtlamasına Yönelik Sevindirici Düzenleme!

Netflix'ten Şifre Paylaşımı Kısıtlamasına Yönelik Sevindirici Düzenleme!

Geçtiğimiz aylarda, aldığı şifre paylaşımı kararının ardından birçok kullanıcısının tepkisini çeken Netflix, şifre paylaşım kısıtlamasının kötü etkilerini olabildiğince azaltmaya çalışıyor. Netflix'in bu bağlamda iyileştirmeler ve yeni bir düzenleme getireceği açıklandı. İşte detaylar!

Netflix, son şifre paylaşım kısıtlamasından mağdur olmuş ve olabilecek kullanıcılar için "Profil Aktarımı" özelliğine yeni bir düzenleme getireceğini duyurdu. Yeni gelen düzenlemeyle birlikte kullanıcılar artık yeni bir hesap açmak yerine Netflix profillerini mevcut bir hesaba aktarabilecek.

Dolayısıyla şifre paylaşım kısıtlaması yürürlüğe girdiğinde arkadaşınızın hesabından atılacağınız için eski bir Netflix hesabınıza veya yeni bir Netflix hesabınıza geçiş yapacaksanız tüm profil bilgilerinizi mevcut hesabınıza aktarabileceksiniz. Hatta profilinizi başka birinin hesabına da aktarabilirsiniz. Netflix profilinizle birlikte taşınacak bilgiler arasında kişiselleştirilmiş önerileriniz, izleme geçmişiniz, izleme listeniz, kayıtlı oyunlarınız ve diğer ayarlarınız da yer alıyor.

Netflix şifre paylaşım kısıtlaması henüz tüm bölgelerde açılmadı, kısıtlamanın tüm bölgelerde açılması dahilinde profilinizi mevcut hesabınıza aktarabileceksiniz.

 

Kaynak


Emine Günaydın

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Emine Günaydın..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.