Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'ten Fitness Tutkunlarını Sevindirecek Haber!

Netflix'ten Fitness Tutkunlarını Sevindirecek Haber!

Netflix, 30 Aralık itibarıyla "Nike Training Club" isimli fitness içeriklerini yayınlamaya başlayacağını açıkladı. 30 saatlik içeriklerde, farklı kategorilerde fitness antrenmanları yer alacak.

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformlarından Netflix, fitness tutkunu abonelerini sevindirecek bir haberi açıkladı. Şirketin internet sitesinde yer alan paylaşımda, Netflix abonelerinin 30 Aralık itibarıyla "Nike Training Club" içeriklerine ulaşabilecekleri duyuruldu. Nike Training Club içerikleri, tüketicilerin bireysel olarak fitness yapabilmelerine imkan tanıyan eğitim programları olacak.

5 Farklı Kategoriden Oluşacak!

30 Aralık'ta Netflix'e eklenecek olan Nike Training Club kategorileri şu şekilde:

  • Fitness ile ilgili temel bilgiler (13 bölüm)
  • Core eğitimleri (7 bölüm)
  • Yoga eğitimleri (6 bölüm)
  • Kas eğitimleri (14 bölüm)
  • "Kendini iyi hisset" eğitimleri (6 bölüm)

Netflix'teki fitness dersleri bunlarla sınırlı kalmayacak. Kullanıcılar, 2023 yılında da yepyeni fitness eğitimlerine ulaşabilecekler. Ancak o içeriklerin ne zaman yayınlanacağına ilişkin herhangi bir takvim yayınlanmadı. Platformdaki fitness içeriklerine ulaşmak için yapmanız gereken tek şey ise arama bölümüne "nike" yazmak.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.