Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'te Bu Hafta Yayınlanacak Olan Yapımlar!

Netflix'te Bu Hafta Yayınlanacak Olan Yapımlar!

Son zamanlarda peş peşe iptal haberleri gelse de, Netflix'te her hafta birbirinden keyifli dizi, film ve belgeseller yayınlanmaya devam ediyor. Bir süredir oldukça merak edilen Erşan Kuneri'de bu hafta yayınlanacak yapımlar arasında..

Bakalım listede başka hangi yapımlar var...

Erşan Kuneri

Her projesi büyük merak ve heyecanla beklenen Cem Yılmaz'ın Netflix'e özel hazırladığı dizisi; Erşan Kuneri. 13 Mayıs'ta yayınlanacak dizide, erotik filmlerin unutulmaz yönetmeni, yapımcısı ve oyuncusu Erşan Kuneri, farklı film türlerini denemek ve pornocu yaftasından kurtulmak için kolları sıvıyor.

Satranç - Schachnovelle

Stefan Zweig'ın kitabından uyarlanan filmde; Gestapo tarafından tek kişilik bir hücreye kapatılan avukatın, kendisine uygulanan işkencelere direnebilmek için satranç dünyasının derinliklerine dalması anlatılıyor.

Güneşin Karanlığında

13 Mayıs'ta yayınlanacak dizide; bir kaza sonrası gözden düşen Los Angeles'lı yetenkli avukat Mickey Haller aldığı cinayet davasıyla kendiyle özdeşleşen Lincoln'ünde kariyerine yeni bir başlangıç yapar.

Babamız

11 Mayıs'ta yayınlanacak olan filmde; ev tipi DNA testiyle birçok kardeşi olduğunu öğrenen bir kadının, sperm bağışı ve popüler bir kısırlık doktoruyla ilgili şok edici bir entrikayı açığa çıkarması anlatılıyor.

Liseye Dönüş

Rabel Wilson'ın başrolünde yer aldığı filmde; ters giden bir amigo gösterisi sonrasında 20 yıl komada kalan ve 37 yaşında uyanarak mezuniyet balosu hayalini gerçekleştirmek isteyen bir kızın öyküsü anlatılıyor.

42 Days Of Darkness

Gerçek hikayeden uyarlanan dizide; bir kadın, Şili'de kaybolan kız kardeşini aramaktadır. Polis soruşturması sürerken basının yoğun ilgisi de devam etmektedir.

Workin' Mums

10 Mayıs'ta 6'ncı sezonuyla geri dönen dizide, dört annenin çocukları, patronları ve aşk hayatları işleniyor.

Neumatt

Ticari danışman Michi Wyss, babasından kalan çifliği devralınca, geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalır.

Christina P: Mom Genes

Komedyen Christina P, bu gösterisinde X kuşağının bakış açısından ebeveynliğin ve daha birçok şeyin keyifli ve tatsız yönlerini ele alıyor.

Maverix

Çılgın akrobasilerle dolu bu yüksek tempolu dizide genç motokrosçular rakiplerini geçmeye, birbirlerinin içindeki cevheri ortaya çıkarmaya ve şampiyon olmaya çalışıyor.

Irmandade

11 Mayıs'ta 2'nci sezonu yayınlanacak olan dizide; dürüst bir avukatın, polisler onu yükselişteki bir suç çetesinin lideri olan hapisteki kardeşi hakkında bilgi vermeye zorlaması karşısında ahlaki bir yol ayrımına gelişi ele alınıyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.