Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix Reklamlı Abonelik Paketinin Fiyatı Belli Oldu!

Netflix Reklamlı Abonelik Paketinin Fiyatı Belli Oldu!

Bir süre önce açıklanan Netflix'in reklamlı abonelik paketinin fiyatı hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. İddialara göre reklamlı aboneliğin aylık ücreti 7-9 dolar arasında değişecek.

Bir süredir reklamlı abonelik hizmetini geliştirmeye çalışan Netflix, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada hizmeti kolaylaştırmak için Microsoft ile bir birliktelik kuracaklarını duyurmuştu. Reklamlı abonelik hizmetinin düşük bütçeye sahip kullanıcılara uygun fiyattan sunulacağını belirten firma, fiyatlandırma hakkında henüz bir bilgi paylaşmamıştı.

Bugün gelen bir bilgiye göre Netflix reklamlı abonelik hizmeti fiyatları belirlendi. Bloomberg'de yer alan haberlere göre reklamlı aboneliğin ücreti aylık 7 ile 9 dolar civarında olacak.

Yıl Sonunda Kullanıma Sunulacak!

Bu söylentiler şimdilik yalnızca Amerika fiyatlandırması için geçerli olsa da ülkemizdeki fiyatlandırma hakkında da bir tahmin veriyor. Bildiğiniz üzere Netflix'in ülkemizdeki fiyatlandırmasıyla ilgili bir yerelleştirme politikası bulunuyor. Henüz Türkiye'deki reklamlı abonelik fiyatı belli olmasa da gelen bilgilere göre ülkemizde 25-30 TL arasında değişen bir ücretle olacağını söyleyebiliriz. 

Reklamlı abonelik hizmetinde videolar 480p çözünürlüğünde izlenebilecek. Reklamların uzunluğu ise izlediğiniz dizi, film veya belgese göre değişecek. Örneğin bir bölümü 20 dakika olan bir dizi izliyorsanız çok daha az ve kısa reklamlar göreceksiniz. Ayrıca reklamlı abonelik hizmetinde indirme seçeneği de bulunmuyor. Hizmetin yıl sonuna kadar kullanıma gireceği tahmin ediliyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.