Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix Popüler Dizisi İçin Tarih Verdi!

Netflix Popüler Dizisi İçin Tarih Verdi!

Netflix popüler dizisi Squid Game'de yapılan yarışmanın benzerini düzenleyecek. Daha önceden bu haberi kullancılara duyuran Netflix, yeni yarışma için tarih verdi.

Netflix, "Squid Game: The Challenge" olarak adlandırdığı orijinal diziye dayanan yarışması için tarih verdi. Squid Game: The Challenge yıl sonunda izleyicinin karşısına çıkacak.

Squid Game: The Challenge, Kasım 2023'te Yayımlanacak!

Squid Game: The Challenge 10 bölümden oluşacak ve 456 yarışmacının 4.56 milyon dolarlık büyük ödül için zorlu oyunlarda yarışacak. Birleşik Krallık'ta çekilen yarışmada çekimler sırasında yarışmacıların sağlığına dikkat edilmediği gibi iddialar ortaya atılmıştı. Bazı yarışmacıların oyunlar sırasında bayıldığı  hatta donma tehlikesi atlattığı iddia ediliyordu.

Netflix bu iddiaları yalanlasa da  Deadline'ın yaptığı habere göre yapım için inceleme başlatıldı. 

Squid Game'in milyonlarca kişiyi etkisi altına almasının ardından Netflix, popüler diziyle alakalı pek çok yapım oluşturdu. Söylentilere göre reality şovun yanı sıra Squid Game'in Amerikan uyarlaması da çekilecek.

Popüler dizi Squid Game'in fragmanı için tıklayın.

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.