Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'in Popüler Dizisi 'Monster: Jeffrey Dahmer'dan Beklenen Haber Geldi!

Netflix'in Popüler Dizisi 'Monster: Jeffrey Dahmer'dan Beklenen Haber Geldi!

Netflix’in son zamanlarda en çok dikkat çeken dizisi Canavar: Jeffrey Dahmer'in Hikayesi, ikinci ve üçüncü sezon için onay aldı. Dizi yeni sezonlarında antoloji olarak devam edecek.

80’lerin en azılı seri katillerinden olan ve Milwaukee Canavarı olarak da bilinen Jeffrey Dahmer’ın hayatını ve işlediği cinayetleri konu alan Canavar: Jeffrey Dahmer'in Hikayesi, geçtiğimiz ay Netflix’te yayınlanmış ve izlenme rekorları kırmıştı. 

Bugün Netflix tarafından yapılan yeni açıklamaya göre popüler dizinin 2'nci ve 3'üncü sezonları onaylandı.

Farklı Seri Katiller İşlenecek!

The Hollywood Reporter’ın haberine göre dizinin, ikinci ve üçüncü sezonlarına antoloji olarak devam edilerek 2 sezon daha yayınlanması kararlaştırıldı. İlk sezonun final bölümünde Jeffrey Dahmer’ın ölümünün ardından dizinin bittiği düşünülürken bu haberin gelmesi merak uyandırdı.

Antoloji dizileri, her bölümde ya da her sezonda farklı bir karakterin hikayesinin anlatıldığı ve genellikle bölüm ya da sezonlar arasında bağlantıların olmadığı projelerdir. Yani dizinin yeni sezonlarında Jeffrey Dahmer yerine diğer seri katillerin hayat hikayeleri ele alınacak. Ancak şu anda bu katillerin kim olacağı ve dizinin ana karakterinin her bölüm mü yoksa her sezon mu değişeceği gibi ayrıntılar belli değil.

Netflix’in İçerik Yöneticisi Bela Bajaria, yaptığı açıklamada dizinin İngilizce dilinde en çok aranan ikinci, diğer tüm dillerde ise en çok aranan üçüncü dizi olduğunu belirterek izleyicilerin bu tarz bir psikopatın karanlık dünyasını ve motivasyonlarını merak ettiklerini vurguladı. Dizinin 2'nci sezonunun ne zaman yayınlanacağı hakkında ise henüz bir açıklama gelmedi.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.