Öğrenci Kariyeri Banner

Apple'dan iPhone 14 Pro Açıklaması: Korkulan Oldu!

Apple'dan iPhone 14 Pro Açıklaması: Korkulan Oldu!

Apple, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max'te stok sorunu yaşandığını duyurdu. Şirkete göre teslimatlar, Çin'deki koronavirüs kısıtlaması nedeniyle tahmin edilenden de geç yapılacak.

Geçtiğimiz günlerde, ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın en büyük tedarikçisi olarak bilinen Foxconn'un Çin'deki fabrikasında yaşanan sorunlar aktarılmıştı. Gelen haberlere göre Çin hükümeti, fabrikayı da içine alan bir bölgede karantina ilan etmişti. Ayrıca fabrikada COVID-19 kaynaklı ölümler olduğu söyleniyordu.

En Az 1 Ay Beklenmesi Gerekebilir!

Şimdiyse korkulan oldu. Apple tarafından yapılan resmi bir açıklamaya göre iPhone 14 Pro ile iPhone 14 Pro Max için Foxconn fabrikasındaki sorunlar nedeniyle stok sorunu başladı. Fabrikanın önemli ölçüde az çalıştığına atıfta bulunan Apple yetkilileri, iPhone 14 Pro ile iPhone 14 Pro Max satın alan tüketicilerin bir süre daha beklemek zorunda olacaklarını belirtiyorlar. 

Apple Türkiye'nin internet sitesinde iPhone 14 Pro ile iPhone 14 Pro Max için 3-4 haftalık bekleme süresi görünüyor. Gelen son haberler ile birlikte iPhone 14 Pro satın alacak bir tüketicinin 1 aydan fazla beklemesi gerekecek gibi duruyor. Ancak aynı durum standart iPhone 14 için geçerli değil.

Apple tarafından yapılan açıklamada, çalışanların sağlığına öncelik verildiği vurgulanıyor. Ayrıca şirket, fabrikanın yeniden normal şekilde çalışabilmesini sağlamak için de temaslarını sürdürüyormuş. 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.