Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'in 4,56 Milyon Dolar Ödüllü Squid Game Yarışmasının Başvuruları Başladı!

Netflix'in 4,56 Milyon Dolar Ödüllü Squid Game Yarışmasının Başvuruları Başladı!

Squid Game yarışması için başvuru şartları duyuruldu. 456 kişinin katılımıyla ve Squid Game: The Challenge adıyla gerçekleşecek olan yarışma, 4,56 milyon dolarlık bir ödül sunuyor.

Resmi Fragman İle Duyuruldu!

İlk defa geçen yılın eylül ayında Netflix üzerinden yayınlanan ve Hwang Dong-hyuk tarafından hazırlanan Güney Kore dizisi Squid Game, tahmin edilenden çok daha büyük bir izleyici kitlesine sahip oldu. Yayına girdiği ilk 28 günde 111 milyon kullanıcıya erişen yapım, 21 milyon dolarlık çekim maliyetine karşılık 891.1 milyon dolarlık bir kazanç elde etti. 

Başarısı o kadar büyüktü ki, dizide yer alan oyun formatları birçok farklı şekle uyarlandı. Hatta okullarda öğrenciler tarafından oynandığı ve sorun çıktığı için ailelere çocuklara diziyi izletmemeleri konusunda birçok uyarı yapıldı.

Bu yoğun ilgi, dizin ikinci sezon onayı almasını kolaylaştırdı. Şu an için dizinin yeni sezonunun çalışmaları devam ederken Netflix de boş durmuyor ve diziden  daha fazla içerik çıkartmaya çalışıyor.  Bunlardan biri de, dizi formatına uygun bir yarışma programı.

Geçtiğimiz haziran ayında duyurulan Squid Game yarışması için resmi duyuru fragmanı da yayınlandı.

İşte yarışma için yayınlanan fragman:


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.