Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix Abonelik Ücretlerine Bir Zam Daha Yolda!

Netflix Abonelik Ücretlerine Bir Zam Daha Yolda!

The Wall Street Journal'de yer alan habere göre Netflix, abonelik fiyatlarına zam yapmayı planlıyor. Ne kadar olacağı bilinmeyen zammın, başta ABD ve Kanada olmak üzere birçok ülkede uygulanacağı tahmin ediliyor.

Zammın Birkaç Ay İçerisinde Yapılacağı İddia Edildi!

Netflix, geçtiğimiz eylül ayının başlarında abonelik ücretlerine zam yapmıştı. Bu zamla birlikte, Türkiye'deki en düşük paketin fiyatı 100 TL’ye, en yüksek paketin fiyatı ise 200 TL’ye yükselmişti. Şimdi ise The Wall Street Journal (WSJ) tarafından aktarılan bilgiler, fiyatlarda yakın zamanda yine bir artış görebileceğimizi ortaya çıkardı.

WSJ’nin haberine göre Netflix, Hollywood’da devam eden oyuncu grevinin ardından fiyat artışı yapmayı planlıyor. Zammın, grev bittikten “birkaç ay sonra” geleceği de iddialar arasında bulunuyor. Yapılacak zam oranı konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. 

İddia, ABD ve Kanada başta olmak üzere dünya çapında birçok pazarda abonelik ücretlerine zam getirilmesinin planlandığını gösteriyor. Türkiye’nin bu pazarlar içinde olup olmayacağı da şimdilik belirsizliğini koruyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.