Öğrenci Kariyeri Banner

NATO'nun Gündemi Arda Güler!

NATO'nun Gündemi Arda Güler!

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde Türkiye Cumhuriyeti  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sırasında geçtiğimiz günlerde La Liga ekibinden Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler'in konuşulduğunu açıkladı.

Arda Güler geçen hafta rekor bir fiyata İspanyol devi Real Madrid'e transfer oldu. Real Madrid'e 6 yıllık bir sözleşme imzalayan genç yeteneğin transferi tüm dünyanın gündemine oturdu. 

Avrupa'da ve dünyada manşetleri süsleyen bu transfer NATO başkanlarının da gündemindeydi. 

Arda Güler NATO Zirvesinin de Gündeminde!

NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşen İspanya Başbakanı Pedro Sanchez düzenlediği basın toplantısında aralarında geçen konuşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Sanchez, milli gururumuz Arda Güler'in Real Madrid'e transferinin aralarındaki sohbetin konu başlıklarından biri olduğunu belirtti. 

İspanya Başbakanı açıklamasında: "Öyle gözüküyor ki Real Madrid 18 yaşında bir Türk futbolcu transfer etmiş. Çok büyük bir futbolcuymuş, Real Madrid'de şansının bol olmasını diliyorum" dedi. 

 

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.