Öğrenci Kariyeri Banner

NASA'nın Ücretsiz Platformu "NASA+" Kullanıma Sunuldu!

NASA'nın Ücretsiz Platformu "NASA+" Kullanıma Sunuldu!

NASA, bir süre önce duyurduğu NASA+ isimli çevrim içi yayın platformunu kullanıma sundu. Platform, yeni olmasına rağmen oldukça geniş bir içerik kütüphanesine sahip.

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), bir süre önce "NASA+" olarak adlandırdığı yeni bir çevrim içi platformu duyurmuştu. Uzay tutkunları için benzersiz bir deneyim sunmayı hedefleyen bu platform, bugün itibarıyla kullanıma sunuldu.

Uzay Meraklılarına Özel Platform

Ücretsiz ve reklamsız olarak hizmet verecek platformda NASA'nın geçmişte yürüttüğü uzay görevleri ile ilgili yayınlar yer alacak. Aynı zamanda NASA, platforma özel belgeseller hazırlayacak. NASA'nın gerçekleştireceği canlı yayınlara da yine bu platform üzerinden erişim sağlanacak.

NASA+, yeni bir platform olmasına rağmen oldukça zengin bir içerik kütüphanesi bulunuyor. Ayrıca, James Webb Uzay Teleskobu tarafından çekilen tüm fotoğraflar ve bu fotoğraflardaki uzay nesnelerine de detaylıca ulaşılabiliyor. Bunun yanı sıra NASA astronotları hakkında belgeseller, evrenin ultra yüksek çözünürlüklü görüntüler, uzay görevi takvimleri ve çocuklara özel animasyon içerikler de NASA+'ta yer alıyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.