Öğrenci Kariyeri Banner

Mutlaka İzlenmesi Gereken Ofis Temalı Diziler

Mutlaka İzlenmesi Gereken Ofis Temalı Diziler

Kimilerinin sıkıcı bulduğu iş hayatının, aslında o kadar da sıkıcı olmayabileceğini gösteren ofis temalı dizileri sizler için listeledik.

İnternetteki pek çok platformda bulabileceğiniz bu diziler ofis ve iş hayatını kimi zaman esprili, kimi zaman duygusal, kimi zaman da trajik yönleriyle ele alıyor.

1- Suits

Bir hukuk draması olarak lanse edilmesine rağmen, türden beklenmeyecek bir tempoyla ilerleyen bir dizi.

Hukuk fakültesinden atılan, çok zeki ve olağanüstü bir fotografik hafızaya sahip olan Mike Ross'un yolu, Harvard mezunu Harvey Specter ile kesişir. Specter NewYork'un bir numaralı avukatlarından biridir ve Mike'ın yeteneklerinden oldukça etkilenmiştir.

Böylece ikili bir araya gelerek, Mike'ın da Harvard mezunu olduğu yalanını söyleyerek beraber çalışmaya başlarlar.

2- The Office

Dizi Dunder-Mifflin Kağıt Şirketi'nin Scranton şubesinin çalışanlarını konu alıyor. Ofis çalışanları her gün ilginç kişilikli patronlarına katlanmaya devam eder. Çalışanların da çok normal olduğu tam olarak söylenemez

3- Superstore

Bir megamarket çalışanları aile sıcaklığındaki iş ortamlarında; müşterilerle aralarında gerçekleşen zorlu pazarlıklarla, mağazada kaybolan çocuklarla, çalınan eşyalarla, soygunlarla ve akla gelmeyecek yüzlerce problemle uğraşmak zorunda kalır.

4- Brooklyn Nine Nine

 

Dizinin konusu; Brooklyn’deki 99’uncu Bölge Karakolu’ndaki dedektiflerin ve polis şeflerinin yaşadıklarıdır. Oldukça disiplinli ve titiz yüzbaşı Ray Holt’un 99’uncu Bölge Karakolu’na atanması ile beraber karakoldaki herkes kurallara uymak zorunda kalacağı bir döneme girer.

Özellikle kaygısız bir yaşam süren dedektif Jake Peralta takım oyuncusu olmak zorunda kalır.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.