Öğrenci Kariyeri Banner

Mutlaka İzlenmesi Gereken 7 Yabancı Film!

Mutlaka İzlenmesi Gereken 7 Yabancı Film!

Bu akşam ne izlesem diye düşünüyorsanız sizler için mükemmel yabancı film önerilerini derledik.

Contraband


Başrolünü Chris Farraday’ın oynadığı film, ailesini yasadışı işlerden korumak için her şeyi yapan Mark’ı konu alıyor. Geçmişinde yaptığı uluslararası kaçakçılıktan kopmak isteyen Mark için işler hiç de kolay olmayacaktır.

 

Gone Girl


Mutlu evlilikleri bir gün evlilik yıl dönümlerini kutlayacakları zaman biter. Emy, yıl dönümlerinde bir anda yok olur. Geri dönmeyen Emy, şüpheleri Nick’in üzerine çeker.

 

Zack Snyder’s Justice League


Bruce Wayne, dünyayı felaketten kurtarmak için bir ekip kurmaya karar verir. Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg ve The Flash bakalım neler yapacak. 

 

The Batman


Riddler isimli bir seri katille mücadele eden Batman’in Catwomen ile iş birliği konusu ele alınıyor. Başrollerinde Robert Pattinson ve Zoe Kravitz’in yer aldığı 2022 yapımı bu filmi mutlaka izlemelisiniz.

 

The Grand Budapest Hotel 

20. yüzyılın başlarında iki savaş arasındaki bir dönemi konu alan The Grand Budapest Hotel'de Avrupa'nın hayali Zubrowka şehrindeki otelin ihtişamlı dönemine tanıklık ediyoruz.

 

Eternals

The Eternals'da insanlığın varoluş anından beri dünyayı koruyup kollayan, inanılmaz güçlere sahip olan bir grup kahramanın hikayelerini konu alıyor.

 

Room

Jack ve annesi sadece dört duvarla çevrili minicik bir odada yaşarlar. Filmi izlerken odaya hapsedilen anne ve oğlun dramatik hayatına tanıklık edeceksiniz.

 

Kaynak 1 , 2


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.