Öğrenci Kariyeri Banner

Midjourney ve ChatGPT Benzeri Yaratıcı İşler Çıkarabileceğiniz Yapay Zeka Uygulamaları!

Midjourney ve ChatGPT Benzeri Yaratıcı İşler Çıkarabileceğiniz Yapay Zeka Uygulamaları!

Son zamanlarda büyük yankı uyandıran ChatGPT ve Midjourney benzeri, birbirinden yaratıcı ve etkleyici işler hazırlamanıza imkan sağlayan yapay zeka araçlarını sizler için derledik.

Fake You 

Bu araç ile çok sayıda efsanevi isme İngilizce olarak istediğinizi söyletebiliyorsunuz. Premium sürümlerinde daha hızlı işleme süresi ve daha uzun konuşma imkanı sunan sistemin oldukça iyi çalıştığı biliniyor.

Auto Draw

Bu araç, siz bir şey çizmeye başladığınızda ne çizmek istediğinizi anlıyor ve ona göre çizmeye çalıştığınız şeyi kusursuz halde alabilmenizi kolaylaştırıyor. Örneğin bisiklet çizmek istediğinizde fırça hareketlerinizle birlikte bu tahmin edilebiliyor ve üstten bisikleti seçerek direkt görseli elde etmenizi sağlıyor.

This Person Does not Exist 

Sitede bir arayüz yerine siteyi her yenilediğinizde sizlere yapay zeka ile oluşturulmuş, gerçek olmayan insan yüzleri sunuyor. Özellikle stok fotoğraf arayan kişilerin oldukça işine yarayacak bir site.

CopyAI

İş başvurusu için bu yapay zeka ile mail hazırlayabilir veya ürününüzün tanıtımı için İngilizce metinler hazırlayabilirsiniz. Bunun dışında belli bir konuyu basit bir şekilde anlatma ve karışık cümleleri basitleştirme gibi birçok özelliği bulunuyor.

Ücretsiz sürümde ayda 2 bin kelime sınırı veren platform, bunun yanında benzer türde 90’dan fazla araç için kullanım imkanı veriyor.

Ocoya

YouTube, Instagram ve Twitter gibi hesaplarınızı bağlayabileceğiniz Ocoya, profilinizi geliştirebilmenize yönelik araçlar sunuyor. Ancak Instagram’da yalnızca işletme hesabınızın işleyişini farklı analizlerle görüntüleyebiliyorsunuz. 

Ücretsiz sürümde yalnızca 1 tane sosyal medya hesabınızı bağlayabiliyorken, bir üst seviyedeki 39 dolarlık gümüş üyelikte bu sayı 20’ye yükseliyor.

Synthesia

Synthesia, Türkçe dil desteğiyle birlikte özellikle, eğitici videolar üreten kişiler için oldukça vakit kazandırıyor. Tek yapmanız gereken ise metni yazmak. Yapay zeka yazmış olduğunuz metinleri seslendiriyor ve modelliyor. Kişisel kullanım için pek uygun olmasa da içerik üreticilerinin oldukça işine yarayabilir. 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.