Öğrenci Kariyeri Banner

Messi ve Ronaldo'nun Fotoğrafının Arkasında Yatan Ayrıntı Belli Oldu!

Messi ve Ronaldo'nun Fotoğrafının Arkasında Yatan Ayrıntı Belli Oldu!

Dünyaca ünlü futbolcular Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun geçtiğimiz gün ortak olarak paylaştığı fotoğraf gündeme bomba gibi düşmüştü. Beğeni ve paylaşım rekorları kıran fotoğrafın ardındaki detay sonradan ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün aynı anda paylaştıkları fotoğrafla gündeme bomba gibi düşen Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, hala gündemdeki yerini koruyor. İnsanlar fotoğrafın anlamını ve neden aynı anda paylaşıldığını merak etmişti. Beklenildiği gibi fotoğrafın arkasında büyük ve önemli bir anlam yattığı ortaya çıktı.

Tarihi Satranç Karşılaşmasının Uyarlaması!

Bir reklam kampanyası kapsamında bir araya gelip bu pozu veren Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, reklam için çekilen fotoğrafları aynı anda sosyal medya hesaplarından yayınladılar. Fotoğrafta son yılların en iyi iki futbolcusunun satranç oynadığı görülüyor.

Louis Vuitton isimli giyim markasının reklamı için bir araya gelen ikilinin bu fotoğrafında bilinmeyen önemli bir ayrıntı gizli. Satrancın Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'su olan Magnus Carlsen ve Hikaru Nakamura'nın 2017 yılında berabere kaldıkları satranç karşılaşması, gündem olan reklam kampanyasına uyarlanmış.

İki satranç efsanesinin karşılaşması berabere bitmişti. Bu kampanya için de, Carlsen ve Nakamura'nın satranç karşılaşmasındaki taşların konumları, gündem olan fotoğrafa birebir uyarlanmış.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.