Öğrenci Kariyeri Banner

Merakla Beklenen Bilim Kurgu Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı!

Merakla Beklenen Bilim Kurgu Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı!

Sony, bilim kurgu ve aksiyon filmi Venom 3'ün vizyon tarihini açıkladı!

Venom 3'ün Vizyon Tarihi Açıklandı!

Daha önce Venom serisinin üç filmden oluşacağını duyuran Sony serinin üçüncü filminin vizyon tarihini bugün açıkladı. Geçtiğimiz aylarda internette dolaşan vizyon tarihinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Sony, Venom 3'ün vizyon tarihini 12 Temmuz 2024 olarak belirledi.

Sony, Marvel ile olan anlaşmasını bozduktan sonra filmlerini kendi karakterleri ile oluşturmaya başlamıştı. Spider-Man karakterinin düşmanları arasında yer alan Venom da Sony'nin çizgi roman dünyasının sevilen karakterleri arasında yer alıyor.

İlk filmleriyle sinemaseverlerin ilgisini çeken Venom, aksiyon ve macera dolu dünyasıyla yeniden izleyicinin karşısına çıkıyor. 2018 yılında başlayan Venom serüveni 2024'te de devam ediyor. 

Vizyon tarihi 12 Temmuz 2024 olarak açıklanan bilim kurgu filmi, gişede Twisters ve Mufasa: The Lion King ile mücadele edecek. 

Venom 3’ün yönetmen koltuğunda ise Kelly Marcel oturacak. 

Film de Venom karakterini Tom Hardy canlandırırken Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze gibi ünlü isimler ona eşlik ediyor.

 

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.