Öğrenci Kariyeri Banner

MediaMarkt Startup Challenge Başlıyor!

MediaMarkt Startup Challenge Başlıyor!

MediaMarkt StartUp Challenge başvuruları 11 Eylül 2020'ye kadar devam ediyor.

MediaMarkt StartUp Challenge Nedir ?

Perakende sektöründe bir değişim başlatmak istediğini belirten ve sektörde lider olan firma, bu değişimin girişimlerle birlikte, kültürel dönüşüm ve dijitalleşme yoluyla sağlanabileceğini söylüyor.

MediaMarkt Online Startup Challenge, geleceğin teknolojilerini şekillendiren girişimcileri ve perakende dünyasını bir araya getiriyor. 

Bu projede müşteri deneyimini zenginleştirme hedefiyle hareket ediyor; perakende sektöründeki en yenilikçi çözüm ve fikirleri artırmak için çalışıyorlar.

 

Sizden Ne Bekleniyor ? 

Gelecekteki perakende deneyiminde fark yaratacak yenilikçi fikirler ve uygulamalar tasarlamak.

Alt başlıklar:

-Perakende Satış Teknolojileri: Müşterinin karar verme sürecini çevrimiçi ve fiziksel mağazalar arasında taşımaya yönelik çözümler bulma, daha heyecan verici teknolojik deneyimler üretme.

-Satış Sonrası Teknolojileri: MediaMarkt mağazalarında satış sonrası müşteri deneyimini geliştirecek ve müşteri memnuniyetini artıracak çözümler üretme.

-Kurumsal Dijitalleşme Süreci: Satış ekiplerinin ve personelin verimliliğini artırmak ve her türlü iş sürecini kolaylaştırmak için çözümler üretme.

 

Ödüller

-Birincilik Ödülü: Münih'teki Retailtech Hub programına katılma şansı. Retailtech Hub, kurumsal ortaklarla hızlı bir pilot uygulamaya odaklanan, StartUp'lar için bir inovasyon platformudur. Ayrıca Silikon Vadisi’nin en aktif yatırımcılarından biri olan "Plug and Play" girişimci ağına dahil olma fırsatı.

-İkincilik Ödülü: Türkiye'deki MediaMarkt ve Tekzen mağazalarında iş modeliniz sergilenecek. Ayrıca Zincir Mağazalar Derneği Üyeleri'ne tanıtım yapma şansı verilecek.

-Üçüncülük Ödülü: Türkiye'deki MediaMarkt ve Tekzen mağazalarında pilot uygulama yapma şansı. 

 

Daha detaylı incelemek için bu linke tıklayabilirsiniz.

 

Kaynak


Zeynep Akyıldız

Sabancı Üniversitesi - Bilgisayar Bilimleri

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.