Öğrenci Kariyeri Banner

Mecliste Uzaylı Cesedi Sergilendi!

Mecliste Uzaylı Cesedi Sergilendi!

Bugün Meksika Kongresi'nde ilginç bir olay yaşandı. Ufolog Jaime Maussan, iki tane insan olmayan ceset bulduklarını söyledi.

Mexico City’de dünya dışı yaşam formları konusunda önemli bir gün yaşandı. Gazeteci ve ufolog Jaime Maussan, Yasama Sarayı San Lazaro’da yeminli olarak konuştu. İki adet küçük boyutlarda ceset ile sahneye çıkan Maussan, gösterilen cesetlerin insan olmayan genlere sahip olduğu iddiasında bulundu.

Meksika Kongresi’nde Uzaylı Cesedi Sergilendi!

Uzaylı cesetleri olarak iddia edilen bulgular, Peru’nun Cusco kentinde mumyalanmış biçimde bulundu. Bin yıldan fazla olduğu tahmin edilen cesetlerin DNA’sı Meksika Özerk Ulusal Üniversitesi (UNAM) tarafından inceleme altına alındı. Maussan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Bu örnekler karasal evrimimizin bir parçası değil. Bunlar bir UFO enkazından sonra bulunan varlıklar değil. Diatom (yosun) madenlerinde bulundular ve daha sonra fosilleştiler. Halkın insan dışı teknolojiler ve insan dışı varlıklar hakkında bilgi sahibi olma hakkı vardır. Bizi ayrıştıran değil, insanlığı birleştiren bir konudan bahsediyoruz. Bu uçsuz bucaksız evrende yalnız değiliz, bu gerçeği kucaklamalıyız."

Kongre üyelerinden bazıları bu savunmaya inanırken, diğerleri de çok gizli askeri operasyon ürünü olabileceğini düşünüyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.