Öğrenci Kariyeri Banner

Martı Yeni Hizmeti TAG'i Kullanıma Sundu!

Martı Yeni Hizmeti TAG'i Kullanıma Sundu!

Martı, TAG isimli yeni platformunu duyurdu. Şirket, bu yeni uygulama üzerinden gelir elde etmediğini, yani ticari bir amaç gütmediğini ifade ediyor. TAG (Tek Araçla Gidelim) olarak tanıtılan bu yeni platform nedir ve nasıl kullanılır gelin hep birlikte inceleyelim.

Artık bir yere giderken TAG üzerinden araç paylaşımı yapabileceksiniz. Örneğin, TAG Sürücü olursanız, aynı güzergahta giden Martı kullanıcıları anlaştığınız ücret karşılığında aracınıza alabilir, birden fazla kişiyle yolculuk yapabilirsiniz. Bu sayede hem trafiğin azalmasında katkıda bulunacak hem de yakıt ücretinden tasarruf sağlayabileceksiniz.

Ödeme Yolculuk Sonunda Nakit Olarak Yapılabilecek

Apple Store ya da Google Play Store üzerinden TAG Sürücü uygulamasını indirerek sürücü olabilmek için başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuz onaylandıktan sonra arabanızı Martı uygulamasını kullanan sürücülerle paylaşmaya başlayabilirsiniz.

TAG yolcusu, Martı kullanıcısı olmak zorunda. Ayrıca Mernis’ten geçmiş, selfie yüklemiş, kredi kartı bilgilerini de yüklemiş olmalı. Eğer bu işlemleri yaptıysanız, Martı uygulamasından TAG sekmesine girdikten sonra gitmek istediniz yeri seçin. O yöne doğru giden bir sürücüyle eşleşerek istediğiniz yere kolayca ulaşabilirsiniz.

Son olarak uygulama üzerinden önceden anlaştığınız katkı payını yolculuk sonunda sürücüye nakit olarak takdim edebilirsiniz. Şu anda Martı tarafından kullanıcılar birçok güncel kampanya ile destekleniyor. Bunların bazıları şu şekilde:

  • Arkadaşını davet et, 500TL akaryakıt kartı kazan,
  • Bugün 2 TAG sürüşü yap, 200TL akaryakıt kartı kazan,
  • 10 TAG sürüşü yap, 300TL akaryakıt kartı kazan.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.