Öğrenci Kariyeri Banner

Mart Ayında Her Ne Yapıyorsanız Bırakıp İzlemeniz Gereken 8 Film!

Mart Ayında Her Ne Yapıyorsanız Bırakıp İzlemeniz Gereken 8 Film!

Biliyoruz ki başınızı vizelerden kaldıramadığınız o malum haftanın içindesiniz; yahut girmek üzeresiniz. Hadi bir mola verelim kendimizi ödüllendirelim,  sınav çok iyi geçti hak ettim; ama dediğiniz, bu kadar da zor sorulmaz diye isyan ettiğiniz "o anlar" için Mart ayında vizyona giren/girecek 8 filmi sizler için derledik.


1. Alt Tarafı Dünyanın Sonu | Imdb: 7,0


alt-tarafi-dunyanin-sonu-1488354407


Amansız bir hastalığa yakalandığı için ölümü artık an meselesi olan yazar Louis-Jean Knipper (Gaspard Ulliel), 12 yıldır hiç görmediği ailesini ziyaret ederek onlara veda etmeyi planlamaktadır; ancak aile üyelerinin bunca yıl sonra gelen ziyarete farklı tepkileri olacaktır: Neredeyse hiç görmediği küçük kız kardeşi Suzanne, etrafındaki herkese öfke saçan ağabeyi Antoine ve annesinin onunla paylaşmak istedikleri farklıdır. Louis'nin kendisi hakkındaki acı gerçeği ailesine anlatması kolay olmayacaktır.

2. Logan | Imdb: 8,6


logan-1487943050


Yakın bir gelecekte geçen filmde Logan artık yaşlanmış ve yorulmuş, süper yetenekleri erozyona uğramaya başlamıştır. Alzheimer'ın etkisiyle iyice unutkanlaşan Profesör X, yani Charles Xavier'i Meksika sınırına yakın bir yerde saklamaktadır. Logan tüm dünyadan kaçmaya çalışsa da bir gün onları bulan Laura Kinney adlı küçük bir kız bu huzuru bozacaktır, nitekim kendisi gibi mutant olan kızı, peşindeki karanlık güçlerden koruması gerekecektir.


3. Kong: Kafatası Adası | Imdb: 7,1


kong-kafatasi-adasi-1479444888


1970'li yıllarda bir grup uzman, Amerikan hükümetinin desteklediği bir keşif gezisi için Pasifik'te insan eli değmemiş bir adaya çıkmıştır. Ekibin lideri İngiliz James Conrad'dır. Onun yanında savaş fotoğrafçısı Weaver, sözleşmeli asker Packard ve hükumet yetkilisi Randa da vardır. Bu cennet gibi adada devasa bir yaratığın bölgesine girdiklerini ise çok geç fark edeceklerdir. Üstelik adada Kong'dan çok daha ölümcül yaratıklarla karşılaşacaklardır.


4. Bu Dünyanın Dışında | Imdb: 6,4


bu-dunyanin-disinda-1489155873


Mars'ta insan kolonisi kurmak üzere yola çıkan bir uzay mekiğindeki astronotlardan birinin hamile olduğu kalkıştan kısa bir süre sonra anlaşılmıştır. Hamile astronot Sarah Elliot, Mars'a iniş yaptıktan hemen sonra bir erkek çocuğu dünyaya getirip ölür. Ekipteki diğer kişiler tarafından büyütülen Gardner Elliot 16 yaşına geldiğinde yalnızca 14 bilim adamını şahsen tanımış, dünyaya dair okudukları dışında hiçbir bilgisi olmayan ancak son derece zeki ve araştırmacı bir genç olmuştur. Dünya'ya geri gönderilen Gardner, burada büyük bir kültür şoku yaşar. Ayrıca yapılan tıbbi testlerde bünyesinin dünya atmosferine uygun olmadığı anlaşılır. Ancak Gardner, NASA tarafından kendisine tahsis edilen yerden kaçar. İnternette yazışarak tanıştığı ve dünyada tanıdığı tek insan olan Tulsa adlı genç kız ile dünyayı ve yıllarca kendisinde var olduğunu bile bilmediği duyguları keşfetmek üzere bir yolculuğa başlar.


5. Güzel ve Çirkin | Imdb: 7,9


guzel-ve-cirkin-1484139608


Kendisine yapılan büyü sonucunda korkunç bir yaratığa dönüşen bir prens, şatosunda aynı büyü sonucu konuşan eşyalara dönüşmüş uşakları dışında kimse olmadan yaşamaktadır. 10 yıl içinde kendisine aşık olacak hiçbir kadın çıkmazsa sonsuza dek canavar olarak kalacaktır. Bir gün Maurice adında bir adam şatosuna izinsiz girince yaşlı adamı tutsak alır. Olayı duyan kızı Belle şatoya gelerek babasının özgürlüğü karşılığında şatoda tutsak olmayı kabul eder. Şatodaki eşyalarla ve sonrasında Canavar'la arkadaş olmaya başladıkça korkutucu görüntüsünün altında çok iyi bir kalp taşıdığını öğrenir. Bu sırada Belle'e aşık olan avcı Gaston, Canavar'ı öldürüp Belle ile evlenebilmek için her şeyi yapacaktır. Jeanne-Marie Leprince de Beaumont'un klasik masalının 2017 uyarlamasında Emma Watson ve Dan Stevens baş rolde oynuyor.


6. Power Rangers


power-rangers-1488351607


Hiçbir ortak noktası olmayan 5 lise öğrencisi Jason, Kimberly, Zack, Trini ve Billy, yerin altında buldukları bir uzay gemisinin etkisiyle süper güçler kazanarak Power Rangers'ın yeni takımı olurlar. Bu esnada dünyayı ele geçirmeye kararlı Rita Repulsa, Goldar adlı devasa bir canavarla birlikte Zeo Kristali'ni ele geçirmek için saldırı başlatmıştır. 5 genç, yeteneklerini doğru kullanmayı öğrenmek dünyayı kötü güçlerin elinden kurtarmaya çalışacaktır.


Filmin vizyona giriş tarihi: 24 Mart 2017.


7. Hayat


hayat-1487339393


Uluslararası Uzay İstasyonu'nun 6 üyesi, Pilgrim Uzay Aracı aracılığıyla Mars'tan getirilen bir örneği incelerken büyük bir keşfe imza atar: Bu örnek biyolojik özellikler göstermektedir, yani Mars'ta hayat olduğunun kuşku götürmez bir kanıtıdır; ancak bir süre sonra mürettebatı ölüm kalım mücadelesi verecekleri bir süreç beklemektedir, nitekim Mars'tan gelen 'örnek' zannettiklerinden çok daha zeki ve kuvvetlidir.


Filmin vizyona giriş tarihi: 24 Mart 2017.


8. Umut Bahçesi


umut-bahcesi-1489580306


Varşova Hayvanat Bahçesi'nin yöneticisi Jan Żabiński ve eşi Antonina Żabiński hayvanat bahçesinin gelişmesi için tüm imkanları seferber etmekte, hayvanlarla yakından ilgilenmektedir; ancak bu mutlu hayatları, 2. Dünya Savaşı'nın başlangıcını temsil eden olayla, Nazi Almanyası; Polonya'yı işgaliyle uzak bir hayale dönüşecektir. Hayvanların bir kısmı bombardımanda ölür, hayvanat bahçesi kapatılır; ancak Żabiński çifti boş durmayacak, boş kalan kafeslerde, kendi evlerinde ve hayvanat bahçesine bağlı diğer tesislerde ellerinden geldiğince çok sayıda Yahudi'yi saklayacaktır.


Filmin vizyona giriş tarihi: 31 Mart 2017.


Kaynak


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.