Öğrenci Kariyeri Banner

Logo Yazılım'ın Kariyer Alanında Gençlik İletişimini BadiWorks Üstlendi

Logo Yazılım'ın Kariyer Alanında Gençlik İletişimini BadiWorks Üstlendi

Türkiye'de yazılım alanında öncü firmalardan biri olan Logo Yazılım gençlerle daha iyi iletişim kurabilmek ve elindeki yeni yeteneklerin kariyer planlaması konusundaki süreçlerini planlamak için Badiworks ile anlaştı. Badiworks hem Logo Yazılım'a ait kariyer hesaplarını yönetecek hem de insan kaynakları alanında danışmanlık yapacak.

Logo Yazılım ve İşveren Markası Süreçleri

Logo Yazılım ve İşveren Markası Süreçleri

İşveren markası kavramı henüz Türkiye'de yeni yeni oluşuyor olsa da bazı firmalar bu kavramın öneminin şimdiden farkında varıyorlar. İşveren markası kurum içindeki çalışanlarla iletişimden özellikle öğrenciler ve genç yetenekler için şirketin kurum dışındaki imajının belirlenmesine kadar tüm süreçleri yöneten bir pazarlama alanıdır.

Logo Yazılım da kariyer hesapları başta olmak üzere Badiworks'e güvenerek bu imajını daha iyi yerlere taşımayı ve kurum içindeki çalışanlarına daha iyi bir gelecek sunmayı planlıyor. Ayrıca Türkiye'de yazılım alanında kariyer yapmaya hevesli ne kadar çok genç olduğunun da farkında olan şirket bu alanda yeni yetenekler kazanmayı hedefliyor.

Günden güne büyüyen iki markanın da tüm süreçleri bu işbirliğiyle daha da ileri taşınacak. Badiworks'ün yıllardır yaptığı kariyer danışmanlıkları Logo Yazılım'ın da ürettiği hizmetler ve programlar iki şirketi de Türkiye'de kendi sektörlerinin öncü markalarından biri yapıyor.


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.