Öğrenci Kariyeri Banner

Liderlik ve Bilişim Zirvesi 4 Mayıs'da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde

Liderlik ve Bilişim Zirvesi 4 Mayıs'da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde
Liderlik ve Bilişim Zirvesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin Yönetim Bilişim Sistemleri (YBST) Topluluğu tarafından düzenlenen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin en büyük bilişim etkinliği olmayı hedefleyen çok yönlü bir organizasyondur. Bu etkinliğin amacı gelişen teknolojinin ve bilişim dünyasının hızına öğrencilerinde en etkin biçimde uyum sağlamasını ve bilişimde farkındalık oluşturmayı amaçlamaktadır.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin ev sahipliği yapacağı bu etkinlikte çevre Üniversitelerden, bilişim meraklısı öğrencilerden ve genç girişimcilerden oluşan yaklaşık 700 kişilik katılımcı, etkinliği heyecanla bekliyor. Bilişim zirvesi bu yıl ilk kez 4 Mayıs 2019 Cumartesi günü 09.30 – 18.00 saatleri arasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi salonunda gerçekleşecektir.

Liderlik ve Bilişim Zirvesi, Yeniliklere öncülük eden editörleri, birbirinden değerli çeşitli alanlarda uzman konuşmacıları bir araya getirecek.

Liderlik ve Bili__im Zirvesi

Konuşmacılar iş ve yaşam deneyimlerini katılımcılarla paylaşarak kariyer planlaması yapmakta ve etkinliğe katılacak herkese birer ışık olmaktadırlar. Katılımcılar ise konuşmacılarla fikir alışverişi yapabilme ve ilgilendikleri alanlar hakkında sorular sorabilme gibi fırsatlara sahip olacaklardır.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu ‘’Yönetimde Liderlik Bilişimde Zirve’’ sloganı ile sizleri etkinliğine davet ediyor. Etkinlik kapsamında ücretsiz eğitim setleri çekilişleri ve sürpriz hediyeler sizleri bekliyor olacak.

Liderlik ve Bilişim zirvesine liderlikvebilisimzirvesi.com adresinden kayıt olabilirsiniz.

Bu zirvede bizimle beraber ol!

Heyecan verici fırsatı kaçırma!


‘’Tırmanmayı göze alan zirvenin hazzını yaşar.’’


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.