Öğrenci Kariyeri Banner

Kullanışlı Uygulamalar, Web Siteleri ve Google Uzantıları

Kullanışlı Uygulamalar, Web Siteleri ve Google Uzantıları

Elimizden geldiğince her alanda işinize yaracak ve hemen hemen her telefonda veya bilgisayarda kullanılabilecek ismi duyulmamış ama kullanmaya başladıktan sonra çok seveceğiniz güzel uygulamaları derlemeyi seviyoruz. Bu sefer de sizler için birkaç güzel uygulama, Google uzantısı ve web sitesi derledik. İster öğrenci olun ister ofis çalışanı hiç fark etmez bu önerilerimizden herkes kendinden bir parça bulup kullanmak isteyecek iddia ediyoruz.

Draft by Slite

Google uzantısı olarak serimizde yerini adı. Uzantının çalışması için Google hesabınıza eklemeniz gerekiyor. Yeni açılan sekmeleri hızlıca not alma ara yüzüne dönüştürüyor. Ekip çalışmalarında kolaylık sağlar.

 

 

LinkedIn to Resume

Yine bir Google uzantısı olarak bilgisayarınıza ekleyebileceğiniz, hayatınıza koyacağınız kolaylık. Tamamen ücretsiz çalışıyor. LinkedIn profillerinden farklı formatlarda CV’ler oluşturmayı sağlayan bir Google Chrome eklentisi olarak size kolaylık sağlar. Uzantı tamamen ingilizce olarak kullanılabilmekte.

LinkedIn to Resume Converter: Create a PDF resume quickly

 

AR Copy Paste

Etraftaki cisimleri akıllı telefon kamerası aracılığıyla soyutlayarak birer artırılmış gerçeklik parçasına çeviren ve Photoshop gibi uyumlu programlara ekleyen bir mobil uygulama. Kısacası bilim kurgu filmlerinin küçük bir kısmı gerçek olmuş diyebiliriz çünkü uygulama bilim kurgu filminden çıkma gibi. Android ve İOS için uygun tüm cihazlarda kullanabilirsiniz.

 

Telefon, Hücre, Cep Telefonu, Teknoloji, Mobil

 

 

Fluently Beta

 Anlamından da anlaşılabileceği gibi dil ile ilgili olan bu uygulama şimdilik beta sürümünde olan, farklı diller arası yazma, metin düzenleme ve çeviri süreçlerini hızlandırmayı hedefleyen bir web aracı. Ücretli olarak da kullanabileceğiniz bir web sitesidir. Şu an için sadece bilgisayar üzerinden erişebileceğinizi söylemeden geçmeyelim.

 

Okul, Kitap, Bilmek, Çalışma, Eğitim, Okuma, Öğrenin

 

Flyx

Hangi dizi, film ve belgesellerin nerede izlenmesi gerektiği hakkında yönlendirmeler yapan, kullanıcıların birbirleriyle tavsiyeler üzerinden etkileşim kurduğu bir içerik sosyal ağı. Apple ve Google Store üzerinden bilgisayarınıza ve tabletinize indirip kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.

 

ÖZGÜN İÇERİK


Sude Genç

KTO Karatay Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi. İnstagram: sugenc20

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.