Öğrenci Kariyeri Banner

Kraliçe II. Elizabeth 7 Ay Sonra İşinin Başında

Kraliçe II. Elizabeth 7 Ay Sonra İşinin Başında

Koronavirüs salgını tüm dünyayı olduğu gibi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'i de yakından etkiledi. 94 yaşındaki kraliçe, Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle yaklaşık 7 aydır resmi görevlerini dijital ortamda gerçekleştiriyordu.

Geçtiğimiz günlerde, Kraliçe II. Elizabeth 7 aydır karantinada kaldığı kraliyet konutlarından ilk kez dışarı çıkarak resmi bir ziyarette bulundu. Torunu Prens William ile Salisbury yakınlarındaki Porton Down Savunma Bilim ve Teknoloji Laboratuvarı’nı ziyaret etti. Kraliçe Elizabeth ülkenin en gizli bilimsel ve kimyasal silah çalışmalarının yürütüldüğü laboratuvarda, İngiltere’nin corona virüsü salgınına tepkisinde hayati destek sağlayan bilim insanlarıyla tanıştı ve incelemelerde bulundu.  Bölgeye helikopterle gelen kraliçenin maske takmaması ise en  dikkat çeken nokta oldu. Buckingham Sarayı´ndan yapılan açıklamadaysa, alanda bulunan herkese Covid-19 testi yapıldığı ve Kraliçe´nin sağlık görevlilerine  danıştıktan sonra maske takmamaya karar verdiği belirtildi.

Özgün İçerik


Yaren Çağlar

Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.