Öğrenci Kariyeri Banner

Kolayca Slayt Hazırlayabileceğiniz Uygulamalar!

Kolayca Slayt Hazırlayabileceğiniz Uygulamalar!

Özellikle üniversitede ödev ya da sunumlar için sık sık slayt hazırlama durumunda kalınabiliyor. Bunun için işinizi kolaylaştıracak, oldukça kullanışlı uygulamaları sizler için derledik.

İşte Kolayca Slayt Hazırlayabileceğiniz Uygulamalar:

Microsoft PowerPoint

En popüler uzun slayt yapma programı olan PowerPoint'te düz metin sunumlar hazırlayabilirsiniz. Hazırladığınız sunulara resin, grafik, ses, video, animasyon, geçişler ve sinematik hareketler ekleyebilirsiniz.

Prezi

Hazırlamak istediğiniz sunumlara fotoğraflar, flash animasyonlar, online videolar ve diyagramlar ekleyebilirsiniz.  Ayrıca sunumlarınızı sanal ortamda paylaşabilirsiniz.

Google Slaytlar

PowerPoint’te yapılabilen her şeyi yapabilirsiniz. Ayrıca ortak çalışma ile bir sunuyu başka kullanıcılarla birlikte eş zamanlı olarak tasarlayabilirsiniz. 

Keynote

Keynote’ta hazırlayacağınız sunulara fotoğraflar, videolar ve sesler ekleyip hepsine ayrı ayrı açıklamalar yazabilirsiniz. YouTube ve Vimeo videolarını Keynote üzerinden oynatabilirsiniz. Ayrıca Keynote, Mac ve iOS kullanıcıları için ücretsizdir.

Haiku Deck

İçerisinde birçok hazır şablon, slayt teması, font ve grafik gibi görsel özellikler sunan bir slayt hazırlama programıdır. Program içindeki onlarca özelliklerinden biri de, hazırlanan sunularda YouTube videolarını oynatmasıdır.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.