Öğrenci Kariyeri Banner

Kişisel Gelişiminize Katkı Sağlayacak Uygulamalar

Kişisel Gelişiminize Katkı Sağlayacak Uygulamalar

Hayatımızın her alanında kullandığımız interneti, kişisel gelişim kalitenizi arttırmak için de rahatça kullanabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için kursa gitmenize gerek kalmadan cebinizdeki akıllı telefonlar sayesinde bunu kolayca yapabilmek mümkün. iOS ve Android'de bulunan ve size gerçekten fayda sağlayacak uygulamaları listeledik. Aralarından kendi ilgi alanınıza uygun olanını kullanabilir ve yeni şeyler keşfedebilirsiniz.

Kişisel Gelişim için Kullanabileceğiniz Uygulamalar

Akademia

Günde 10 yeni makalenin yayınlandığı ve içinde toplam 3 binden fazla makale barındıran bu uygulama, çeşitli konularla kullanıcılarına yeni bilgiler aşılıyor. Ayrıca makalelerin altına yorum yapma özelliği de sunuyor. Böylelikle diğer kullanıcılar ile iletişim halinde olabilirsiniz. Okuduğunuz ve hoşunuza giden makaleleri dilerseniz sosyal medya hesaplarınızdan da paylaşabilirsiniz.

Uygulama şu an sadece Google Play Store'da bulunuyor. App Store'a da çok yakında gelmesi bekleniyor. 

DailyArt

Sanatla ilgilenenlerin dikkatini çekecek olan DailyArt, Bünyesinde 2500'den fazla eser barındırıyor ve bu eserler hakkında hikayeleri, sanatçıların biyografilerini ve daha birçok şeyi kullanıcılarıyla paylaşıyor. Her gün güncel içerikler yayınlayan aktif bir uygulama olduğunu da belirtelim. 

(Google Play Store & App Store)

Google Arts & Culture 

Google'ın geliştirdiği bu uygulamayı, birden çok kültürün buluşma noktası olarak tanımlayabiliriz. Bu sayede birçok kültür hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca online müze turu, görsel üzerinden sanat eserine ulaşabilme, kendi fotoğrafınızı sanat eserine dönüştürebilme gibi özellikleri de mevcut. 

(Google Play Store & App Store)

Meditopia

Meditasyon sevenler için faydalı bir uygulama olan Meditopia, uyumanıza yardımcı oluyor ve bebekler gibi uyumanızı sağlıyor. İçerisinde uzmanlar tarafından hazırlanan çeşitli meditasyon seanslarıyla uykuya dalma sürenizi kısaltıyor. 

(Google Play Store & App Store)

Memrise

Yabancı dil öğrenmenize katkı sağlayacak olan bu uygulama, pratik dil öğrenme imkanı sunuyor. Düzenli kullanırsanız gerçekten işinize yarayabilecek ve belki de birden fazla dil öğrenmenizi sağlayacak. Sıkılmadan dil öğrenebileceğiniz uygulamalar arasında. 

(Google Play Store & App Store)

 

 

 

 


Aygül Binali

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Aygül Binali..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.