Öğrenci Kariyeri Banner

Karantinada Babalar Gününü Keyifli Geçirin!

Karantinada Babalar Gününü Keyifli Geçirin!

Babayla mutfak günü:  Babanla mutfağa girerek harikalar yaratabilirsin. Keyifli bir pazar gününü ziyafetle sonlandırabilirsiniz. Babanın en sevdiği yemeklerden oluşan bir menü çıkartabilirsiniz.

Evde film maratonu: Babanın en sevdiği filmlerden oluşan bir liste yapıp keyifle izleyebilirsiniz. Mükemmel bir sinema günü ile evde olmanın tadına varmanız mümkün. 

Efsane maçlar: Eğer sporsever bir baban varsa, takip ettiği sporların ve takımların efsane karşılaşmalarını art arda izleyebilirsiniz. 

Toprakla dinlenin: Bahçe işlerinden, çiçeklerle uğraşmaktan keyif alan bir baban varsa, onunla bahçecilik uğraşlarına vakit ayırabilir ve keyifli bir gün geçirebilirsin. Çiçeklerin saksılarını, topraklarını değiştirmek, bahçeyi çapalamak, yeni tohumlar ekmek ile zaman geçirebilir, babanla stres atabilirsin. 

  • Özel tiyatroların naklen yayınla ekrana gelen performanslarını online takip edebilirsin. Beraber tiyatro izleyebilir, keyifle salondaymış gibi hissedebilirsiniz. 
  • Dünyanın dört bir yanından online konserler pandemi döneminde sizi bekliyor. Babanın en sevdiği sanatçıların online etkinlik takvimlerini kontrol ederek bilet alabilirsin. 
  • Sergilere meraklı babalar çok daha şanslı, dünyanın her yerinden binlerce sanatçı sergilerini online gerçekleştiriyor. Heykel, resim gibi sanatların güncel sergilerini internet üzerinden gezebilirsiniz.
  • Dünyanın en iyi festivalleri, online film gösterimleri ile dijital festivaller düzenliyor. Ülkemizin en iyi festivallerinden olan İstanbul Film Festivali de film gösterimlerini çevrimiçi sürdürüyor. Festivalin haziran ayındaki filmlerini takip ederek bilet alabilir, festival filmlerini, söyleşilerini izleyebilirsiniz.
  • Tarih meraklısı babana, dünyanın en ünlü müzelerini gezdirebilirsin. Online geziler ile dünyanın en meşhur müzelerini inceleyebilir, ülke ülke, şehir şehir gezmesine imkan verebilirsin. Beraber geçireceğiniz saatlerin ikiniz için de kültür dolu olacağından emin olabilirsin. 

Kaynak için tıklayınız


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.