Öğrenci Kariyeri Banner

Kahvesiz Yapamam Diyenlere Yerli Girişim: Frink

Kahvesiz Yapamam Diyenlere Yerli Girişim: Frink

Abonelik sistemi ile çalışan Frink uygulamasında kullanıcılar, almak istedikleri kahve miktarına uygun aboneliği seçerek, kahvelerini Frink uygulaması ile anlaşmalı kahve mağazalarından alabiliyor.

Kahvesiz yapamam diyenler için birebir olan bu uygulama 2020’nin kasım ayında kuruldu, Frink, This is a company adlı firma tarafından 9 ay içinde geliştirildi.

 

Abonelik usulüyle çalışan bu uygulamada kullanıcılar, kendilerine uygun aboneliği seçtiklerinde, istedikleri kadar kahveyi Frink uygulaması ile anlaşmalı kahve mağazalarından alabiliyor!

 

Frink uygulaması içerisinde büyük kahve zincirlerinden 3. nesil kahve mağazalarına kadar pek çok kategori barındırmaktadır. Frink’ten alınan bilgilere göre platform içinde 220'den fazla Frink noktası bulunmakta. Kahve dükkanları, uygulama içerisinde gözükmek adına Frink’in web sitesi üzerinden başvuruda bulunuyorlar.

 

Frink uygulaması, 2 çeşit sipariş yöntemi ile kullanıcılarının karşısına çıkmaktadır. Bu yöntemler hemen al ve uzaktan sipariş olarak ayrılıyor. Hemen al yöntemi, kullanıcıların kasa sırasında oluşturulabilir ve QR kod ile sipariş verilebilmeyi sağlayan bir yöntem. Uzaktan siparişte yönteminde ise kullanıcılar, 5 dakika ile 1 saat sonrasına kadar teslim alacağı süreyi seçtikleri takdirde sipariş verdiği ve Frink noktasında sıra beklemeden hazır olan kahvesini QR okutarak teslim alabiliyor.

 

Frink kendi içinde barındırdığı kahve mağazaları adına Frink Reader isimli bir uygulamaya da sahip. Mağazalar, QR okutma, uzaktan sipariş alma, satış takibi gibi işlemleri Frink Reader uygulaması üzerinden yapabilmektedir. Anlık 36 şehirde varlığını sürdüren Frink'in 5 bini aşkın kullanıcısı bulunmaktadır.

 

Kaynak için tıklayın

 

 


Barkın Kılıç

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Barkın Kılıç..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.