Öğrenci Kariyeri Banner

Kadıköy'de İnsansız Market Açıldı!

Kadıköy'de İnsansız Market Açıldı!

Migros, müşterilerin 24 saat boyunca kesintisiz olarak alışveriş yapabilecekleri self servis otomat mağazasını Kadıköy'de açtı.

Aslında yaklaşık 3-4 aydır müşterilerin kullanımına açılan mağazada atıştırmalıklardan hijyen ürünlerine, içeceklerden kahvaltılıklara, oyuncaklardan evcil hayvan mamalarına, kahve çeşitlerinden en çok tercih edilen hazır yemeklere ve sokak lezzetlerine kadar 200’e yakın ürün çeşidi mevcut.

200'e Yakın Ürün Satılıyor!

Migros’un otomat mağazasındaki tüm ürünler Migros mağazaları ile aynı fiyattan satışa sunuluyor. İlk olarak İstanbul’un Kadıköy ilçesinde deneyime sunulan otomat mağazanın, Türkiye geneline yaygınlaştırılması bekleniyor.

Migros, dünya perakende sektöründe yeni bir uygulama olan self servis otomat mağaza formatını Türkiye’ye getirerek bir ilke imza attı. Bu kapsamda, müşterilerinin öncelikli ihtiyaçlarına 7 gün 24 saat kesintisiz olarak erişimini sağlamak için otomat formatındaki self servis mağazası İstanbul Kadıköy’de kullanıma sunuldu.

Mağazada 200’e yakın ürün çeşidi Migros mağazaları ile aynı fiyattan satılıyor. Farklı kategorilerde ürünlerin bulunduğu mağazada atıştırmalıklar, hijyen ürünleri, içecek çeşitleri, kahvaltılıklar, oyuncaklar, evcil hayvan mamalarının yanı sıra kahve çeşitleri, sıcak ve hazır yemek seçenekleri de bulunuyor

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.