Öğrenci Kariyeri Banner

Joker'in Yönetmeninden Beklenen Haber Geldi: 'Joker: Folie a Deux' Yolda!

Joker'in Yönetmeninden Beklenen Haber Geldi: 'Joker: Folie a Deux' Yolda!

2019 yılında sinema dünyasını kasıp kavuran Joker'in devam filmi bugün resmen duyuruldu. İlk filmin yönetmeni ve yazarı Todd Philips, Instagram hesabından yeni filmin senaryo görselini paylaştı.

DC Comics’in son dönemde en fazla beğeni toplayan ve başarıya ulaşan yapımlarından birisi olan Joker, 2019 yılında vizyonda giren ilk filminin hemen ardından ikincisiyle konuşulmaya başlamıştı.

DC’nin meşhur karakterinin doğuşunu gördüğümüz ilk filmin ardından bugün, merakla beklenen haber sonunda geldi.

İkinci Film 'Joker: Folie a Deux' Geliyor!

Joker’in yönetmeni ve yazarı Todd Phillips, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımında Joker’in devam filmini resmen duyuran bir fotoğraflara yer verdi.

Philips, paylaşımının ilk fotoğrafında filmin yazılan ve tamamlanan senaryosunun kapağını, ikinci fotoğrafında da Joaquin Phoenix’in bu senaryoyu okuduğu anı gösterdi.

Joker’in devam filminin adı, senaryo kapağının üzerinde ‘Joker: Folie a Deux’ olarak görüldü. Filmin isminde geçen ‘Falie a Deux’ terimi, iki kişinin -genellikle bir çiftin- tüm algılarının ortaklaşmasıyla gerçeklikten kopması ve sanrıları paylaşmasını kapsayan psikiyatrik bir sendrom için kullanılıyor.

Philips, yaptığı paylaşımında bu iki fotoğraf dışında hiçbir açıklamaya da yer vermedi. Ancak senaryonun kapağında 18 Mayıs'ta basıldığı görülüyor. Bu da çekimlere yakında başlanabileceği konusunda bir ipucu veriyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.