Öğrenci Kariyeri Banner

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Kimya Mühendisliği Kulübü Aralık'ta DAMGA Vurmaya Hazırlanıyor!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Kimya Mühendisliği Kulübü Aralık'ta DAMGA Vurmaya Hazırlanıyor!

2020-2021 dönemi İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA KİMYA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ olarak ilk online zirvemiz DAMGA'20 ile karşınızdayız. Daha önce 2017 senesinde yapılmış olan DAMGA zirvemiz yepyeni formatı ile yeniden sizlerle.

Global dünyanın yeniliklerini ve enlerini sizlerle buluşturacak DAMGA'20 bu sene alanında uzman beş şirket ile karşınızda. Havacılık, biyoteknoloji, kozmetik, üretim ve teknoloji alanlarında bizlerle olacak TURKISH TECNICS, AMGEN&GENSENTA, NOTE KOZMETİK, ANADOLU EFES ve HUAWEI aileleri ile kariyer hayatlarınızda merak etiğiniz sorulara cevap bulacak aynı zamanda staj olanakları konusunda bilgilendirme alacak ve katılımcılarımızın zorlu kariyer yolcuklarında edindikleri deneyimleri dinleme fırsatı yakalayacaksınız.

Etkinliğimiz 5 Aralık 2020 Cumartesi günü saat 11.00 'da Youtube kanalımız aracılığı ile sizlere sunulmaya başlayacak olup gün boyu katılımcı şirketlerimizin oturumları ile devam edecektir. Sosyal medya hesaplarımız üzerinden açacağımız anketlerle şirketler için aklınızda bulunan merak ettiğiniz soruları bizlere iletebilir aynı zamanda canlı yayında sorularınıza yanıt bulma şansına erişebilirsiniz. Bambaşka alanlarda eğitim gören üniversite öğrencilerinin sektör-üniversite buluşmasında adres DAMGA'20.

İÜC KMK Ailesi olarak sizleri heyecanla aramıza bekliyoruz. Sektörde #farkınDAMGAolsun diye!

 

Instagram Hesabı: iuckmk
 


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

1 Yorum

  • Selenay karayaprak

    Harika bir etkinlik olacak🙏

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.