Öğrenci Kariyeri Banner

iPhone 15'in Ne Zaman Tanıtılacağı Belli Oldu!

iPhone 15'in Ne Zaman Tanıtılacağı Belli Oldu!

Apple'ın iPhone 15'i tanıtacağı lansman tarihi ortaya çıktı. İnternete sızdırılan bir afişe göre etkinlik, her zaman olduğu gibi eylül ayında gerçekleştirilecek.

Teknoloji devi Apple'dan sounda beklenen hamle geldi. Şirketin iPhone 15 serisini ne zaman tanıtacağı resmen kesinleşti. Yapılan açıklamaya göre Apple, geleneği bozmuyor ve bu sene de yeni iPhone modellerini eylül ayında tanıtmayı planlıyor.

Yeni iPhone Modelleri 7 Eylül'de Tanıtılacak!

Bloomberg’ten Mark Gurman, birkaç hafta önce yaptığı açıklamada iPhone 15 serisinin 12 Eylül'de tanıtılacağını iddia etmişti. Ancak gelen son haberler, bunun doğru olmadığını gösteriyor. Apple'ın iPhone 15 için hazırladığı iddia edilen bir afiş, iPhone 15 serisinin tanıtım tarihini ortaya çıkardı.

Teknoloji dünyasında güvenilir kaynaklar arasında bulunan Alvin tarafından yapılan bir paylaşıma göre; Apple, 7 Eylül'de gerçekleştireceği lansmanda iPhone 15 serisini teknolojiseverlerin beğenisine sunacak. Türkiye saati ile 21:00'de başlayacak etkinlik, Apple'ın internet sitesinden izlenebilecek. 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.