Öğrenci Kariyeri Banner

IoT1929 Arduino ve Robotik Kampı Başlıyor!

IoT1929 Arduino ve Robotik Kampı Başlıyor!

Developer Student Club Gazi'nin hazırladığı 'IOT 1929 Arduino ve Robotik Eğitim Kampı', yeni ve tamamen sektörün ihtiyaçlarına yönelik olan içeriğiyle birlikte başlıyor. Eğitim kapsamında üniversite standartlarında ‘IoT ve Arduino Eğitimi’ verilecek olup, eğitim sonunda katılımcıların profesyonel projeler hazırlayabilecek duruma getirilmesi hedefleniyor.

Eğitimlere katılanlara isme özel olarak hazırlanmış ve üzerinde yapılan projelerin, öğrenilen konuların ve diğer bilgilerin yer aldığı profesyonel bir sertifika ile çekilişler ile sürpriz ödüller de verilecek. Sertifikayı almak için verilen problem setlerinin %75’ini yapmalı, derslere %75 oranında devam etmeniz gerekmektedir. Haftada 6 saat pratik (bireysel çalışma) 3 saat teorik olarak cumartesi ve pazar günleri eğitimimiz olacaktır.

Eğitim programı, Harvard Üniversitesi'nden esinlenilerek düzenlenen derslerle birlikte toplam 8 hafta sürecek. Dersler, alanında uzman kişiler tarafından verilecek olup saatleri düzenli olarak duyurulacak. Biyografideki linke tıklayıp IOT 1929 kampına katılabilirsiniz. Kaydolduktan sonra bir şey yapmam gerekiyor mu diye düşünebilirsiniz. Biz gerekli duyuruları sizinle paylaşacağız. 

İlk 2 hafta Arduino seti gerekmemektedir. Fakat ilerleyen haftalarda belli setleri almanız gerekmektedir. İlerleyen zamanlarda kamp için gerekli olan donanım, sensör vb. malzemelerin duyurularını sizlerle paylaşacağız. 

Gönül ister ki herkese gönderelim ama maalesef kendiniz almanız gerekecek. Bu konu üzerinde çalışmalarımız devam ediyor ve olası bir gelişme olursa duyuru yapılacaktır.

Bunlara ek olarak eğitim sonunda başarılı olursanız profesyonel sertifika alacaksınız. Peki bu sertifikanın farkı ne olacak?

1. Sertifika sizin için özel oluşturulacak.

2. Sertifikanızda yaptığınız projeler yer alacak.

3. Sertifikanızda eğitim boyunca öğrendiğiniz konular yer alacak.

4. Eğitmenlerinizin ismi yazacak.

5. Eğitimlere katıldığınız toplam saat yazacak.

6. Katılım Belgesine ek olarak verilecek.

Eğitim Nasıl İşleyecek?

Eğitimin işleyişi ile ilgili detaylı bilgi kaydolduktan sonra mail adresine gönderilecektir.

Eğitimler hafta sonu her hafta Cumartesi ve Pazar yapılacaktır. Saat olarak gün içinde işlerini aksatmaması için en erken akşam 20.00'da başlayacaktır.  Unutmadan 26 Şubat Açılış yayını ile başlangıç yapıp ilk dersimiz 27 Şubat günü olacaktır... Kimseye söz verme... 😊

Kamp Programı

Ders 1 – Arduino Temel Komutlar

Ders 2 – Haberleşme Sistemleri ve Motorlar

Ders 3 – Klavye, Mouse (Fare) ve Gamepad Yapımı

Ders 4 – IoT Giriş

Ders 5 – Kablosuz Haberleşme Kontrol Sistemleri

Ders 6 – Akıllı Ev Sistemleri

Ders 7 – Elektronik Devre Tasarımı

Ders 8 – Proje Haftası  

Nasıl kayıt olunur?

Eğitim programı, Harvard Üniversitesi'nden esinlenilerek düzenlenen derslerle birlikte toplam 8 ders sürecek. Dersler, alanında uzman kişiler tarafından verilecek olup saatleri düzenli olarak duyurulacak. Siz de DSC Gazi'nin düzenlediği bu eğitim programına kayıt olmak için buradaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

 


Yaren İrem Binici

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yaren İrem Binici

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.