Öğrenci Kariyeri Banner

Instagram, Kullanıcıları Çok Sevindirecek Yeniliği Kullanıma Sundu!

Instagram, Kullanıcıları Çok Sevindirecek Yeniliği Kullanıma Sundu!

Popüler sosyal medya platformu Instagram, profilinize istediğiniz şarkıyı eklemenizi sağlayan bir özelliği ülkemizde kullanıma sundu. MSN'i anımsatan bu özellik şimdiden birçok kullanıcıyı heyecanlandırdı.

Her gün yeni özellikleriyle karşımıza çıkan Instagram, şimdi de kullanıcıları çok sevindirecek bir yeniliği ülkemizde kullanıma sundu. Yeni özellik, platformdaki kullanıcıların profillerine istedikleri müzikleri eklemesine imkan sağlıyor.

Şimdilik Belirli Kullanıcılarda Mevcut

MSN ve MySpace gibi eskiden popüler olan platformlarda gördüğümüz şeyleri günümüze taşıyan bu özelliğin test edildiği aslında birkaç ay önce öğrenilmişti. Şimdi ise ülkemizde de kullanılmaya başladığı ortaya çıktı.

Profile müzik ekleme özelliğinin kullanımı oldukça basit. İlk olarak uygulamadan profilinize girmelisiniz. Ardından ‘Profili Düzenle’ kısmına dokunarak adınız, kullanıcı adınız gibi bilgilerin yer aldığı bölüme girmeniz gerekiyor. Burada yer alan 'Müzik' bölümüne girdikten sonra dilediğimiz şarkıyı seçebiliriz.

Ardından,  ‘Bağlantılar’ bölümünün alt kısmında ‘Müzik’ diye bir bölümün yer aldığını göreceksiniz. Yan tarafında ‘Profiline müzikler ekle’ yazan bu kısma girdiğinizde dilediğiniz şarkıyı seçip profilinize ekleyebilirsiniz.

Ayrıca bir şarkıyı seçtikten sonra isterseniz altına maksimum 40 karakterlik bir açıklama da ekleyebilirsiniz. İşlemi tamamladığınızda seçtiğiniz şarkı, eklediyseniz açıklamasıyla birlikte biyografi kısmının alt tarafına geliyor.

Ancak Instagram’ın üzerinde çalıştığı yeni özellik şimdilik belli kullanıcılarda mevcut durumda. Zaman içerisinde tüm kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.