Öğrenci Kariyeri Banner

Instagram’da Kesinlikle Takip Etmeniz Gereken Pozitif Sayfalar!

Instagram’da Kesinlikle Takip Etmeniz Gereken Pozitif Sayfalar!

Sosyal medya günümüz koşullarında sıkça kullandığımız platformların genel adıdır. Fotoğraf ve videolar paylaştığımız “instagram” artık 7’den 70’e herkesin hesabı olan bir platform haline geldi. Yemek sayfalarından olumlama sayfalarına kadar geniş bir kitleye ulaşan, satış yapılıp link verilen bu karmakarışık dünyada pozitif sayfalar ve gönderileri günümüz için bir gülümseme sebeplerimiz oldu. Şimdi sizlere keşfettiğim, belki çoğunu bildiğiniz 5 sayfadan bahsetmek istiyorum.

 

1.Küçük İlham Kutusu

kik

Gündem, olumlama, ilişki ve sağlık alanında yazılan yazıları ve blog sayfası ile KİK ailesi günümüzde instagram ailesinin popüler sayfalarından biridir. 300 bini aşkın takipçisi ile günlük söz paylaşımları, soft tonları ve ince yazı tonu ile gözünüze hitap ederken gönlünüze de hitap etmek için hazır!

KİK

 

2.Anda Mısın?

anda mısın

Anda mısın? Sorusunu benimsemiş daha önce duymadığınız alıntıları yapan bu sayfanın takipçisi çoktan 320 bini geçmiş bile! Doğa yaşamından burç yorumlarına kadar geniş bir açıya sahip olan bu sayfanın pembe-yeşil uyumuna bayılacaksınız!

Anda Mısın

 

3.Proje217

P217

Kariyerini, paranı ve geleceğini yönetmene yaşamına yön vermene yardım edecek bir sayfa olan P217 daha 38 bini yeni aşmakta olan mini bir sayfadır. Göz atmanızı tavsiye ederim!

P217

 

4.Aa Oluştur

Aa

Elle çizilmiş imajı verilen görselleri, sayfa tonu ve içerikleri ile birbirinden farklı bilgileri edineceğiniz mini bir sayfa daha! “İçini ferah tut” diyerek yardımcı olacak bu sayfanın farklı bir eklentisi olan “aagörsel”’e de göz gezdirebilirsiniz!

Aa

 

5.Kendine Dön

kendine dön

Her güne özel atılan postları, aşktan yaşama dair her şeyi bulacağınız farklı ve büyüdükçe büyüyen bir sayfadır Kendine Dön. Kullandığı tonlar, yazı stilleri ile kaydedeceğiniz, dönüp bakacağınız hatta arkadaşlarınız ile paylaşacağınız bu sayfayı kesinlikle incelemelisiniz!

Kendine Dön

 


İlayda Tanyel

Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.