Öğrenci Kariyeri Banner

IMDb 2022 Yılının En Popüler Dizilerini Yayınladı!

IMDb 2022 Yılının En Popüler Dizilerini Yayınladı!

Son yıllarda popüler hale gelen dizi-film platrofmlarıyla birlikte dizi izlemek oldukça keyifli hale geldi. Biz de IMDb 2022 yılının en popüler dizilerini sizler için derledik.

1 - Stranger Things

Fantastik gerilim türündeki Stranger Things dizisi, kayıp bir çocuğun aranması sırasında yaşanan ilginç olayları ele alıyor. Dizi 4. sezonunda oldukça dikkat çekici konusuyla bazı gizemli olayların çözülmesiyle birlikte yılın en popüler yapımları arasına girmeyi başardı.

2 - House of the Dragon

'Game Of Thrones' dizisinin spin-off projesi olan House of the Dragon, Targaryen Hanesi'nin hikayesini konu alıyor. Dizinin, George R. R. Martin'in Fire & Blood kitabından uyarlandığı biliniyor.

3 - Better Call Saul

Breaking Bad'in öncesini anlatan dizide, ufak çaplı avukat Jimmy McGill'in (Bob Odenkirk) düzenbaz avukat Saul Goodman'a dönüşmesi işleniyor.

4 - The Lord of the Rings: The Rings of Power

J.R.R. Tolkien'in romanlarından esinlenen Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinde Orta Dünya'nın İkinci Çağı'na odaklanıyor ve Hobbit veya Yüzüklerin Efendisi filmlerinden binlerce yıl öncesinde yaşananları konu alıyor. Göreceli bir barış döneminden bahsedilen dizide, Dumanlı Dağlar'ın en karanlık derinliklerinden Lindon'un görkemli ormanlarına, ada krallığı Numenor'dan, haritanın en uzak noktalarına kadar tüm bu diyarların ve karakterlerin yarattığı destan anlatılıyor.

5 - Euphoria

Bir grup Amerikalı gencin eğlenceli ve karmaşık hayatlarını, romantik birlikteliklerini ve arkadaşlık ilişkilerini anlatan dizi, 17 yaşındaki Rue'nun hikayesine odaklanıyor.

6 - The Boys

Garth Ennis ile Darick Robertson'ın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan dizi, güçlerini suistimal eden süper kahramanlara karşı savaşan The Boys isimli bir ekibi anlatıyor.

7 - Moon Knight

'Moon Knight' dizisi, aynı adı taşıyan Marvel Comics karakterini konu alıyor. Mısır'da ölüme terk edildikten sonra Ay Tanrısı'nın himayesine giren Marc Spector, Khonsu adındaki bu Tanrı'nın dünyadaki temsilcisi olur.

8 - The Sandman

Neil Gaiman'ın çizgi roman serisinden uyarlanan dizi Düşler Kralı Morpheus'u takip ediyor. Morpheus, uzun süren bir tutsaklığın ardından gücünü geri almak için harekete geçiyor.

9 - Ozark

Dizi, Chicago'da yaşayan bir ailenin, aile babası Marty Byrde'ın Finans ve Danışmanlık Şirketi'nin Meksika'nın güvensiz insanlarının para aklama işine karışmasının ve işlerin sarpa sarmasının ardından, ailesini korumak adına eşi Wendy ve Charlotte ile Jonah adındaki iki ergen çocuğuyla, Ozark Platosu olarak bilinen Güney Missouri'ye taşınmasının hikayesini içeriyor.

10 - Inventing Anna

'Inventing Anna' dizisi, New York sosyetesinin kalbini çalarken aynı zamanda paralarını da çalan Instagram efsanesi 'Alman mirasyedi' Anna Delvey Sorokin'in gerçek hikayesini konu ediniyor.

 

Kaynak

 


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.