Öğrenci Kariyeri Banner

How I Met Your Mother Dizisi Hakkında Bilinmeyen 10 İlginç Detay

How I Met Your Mother Dizisi Hakkında Bilinmeyen 10 İlginç Detay

Her sezonunu severek izlediğimiz, her sahnesine hayran kalıp kahkahalar attığımız, yeri geldiğinde mutlu olup yeri geldiğinde karakterlerin üzüntüsüyle üzüldüğümüz efsa-nevi dizi How i Met Your Mother'ın fark edilmeyen detaylarını ve bilinmeyenlerini sizlerle paylaşmak istedik. Himym severlerin oldukça ilgisini çekeceğine eminiz.

 

Himym Dizisinin Ayrıntıları ve Bilinmeyenleri

 

1. Dizide bahsedilen web sitelerinin çoğu gerçek hayatta da tıklanabilir halde ve birçoğu halen kullanıma açık.

himym barney

 

2. Dizinin tüm başrol oyuncuları bölüm başına 120 bin dolar alırken, Neil Patrick Harris bölüm başına 210 bin dolar alıyordu.

himym barney

 

3. The Big Bang Theory’nin yıldızı Sheldon’ı canlandıran Jim Parsons, Barney Stinson rolü için seçmelere katılmış.

the bing bang theory sheldon

 

4. Dizinin birkaç sahnesinde sihirbazlık oyunları yapan Neil Patrick Harris, gerçek hayatında sihirbazlık eğitimi almış.

himym barney magic

 

5. Lily’nin Marshall’a babasının öldüğünü söylediği sahnede verilen tepkilerin tümü spontane gerçekleşmiş çünkü Marshall, o sahnede Lilly'nin böyle bir haberi vereceğini bilmiyormuş.

himym marshall

 

6. Barney’nin ortaya attığı onca sahte istatistiğin tümünde ortak olan bir şey var: Mutlaka 83, 8 veya 3 sayılarının kullanılması.

himym barney

 

7. "The Bro Code" yani "Kanka Kanunu" tabiri tümüyle Barney’nin bir uydurması olmasına rağmen internette çok fazla ilgi gördü.

himym the bro kod

 

8. Dizinin 9 sezonluk yayın hayatında, Ted’in çocuklarının tepkilerinin gösterildiği tüm sahneler aslında birinci sezonda çekildi.

himym teds children

 

9. Çocuklarının annesine kavuşmak için her yolu deneyen umutsuz aşık Ted Mosby, bu uğurda tam 29 farklı kadınla birlikte oldu.

himym teds wife

 

10. İki parça halinde yayınlanan final bölümü, dizi tarihinin en çok izlenen fakat en düşük oyu alan bölümüydü.

himym final

 


Aygül Binali

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Aygül Binali..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.