Öğrenci Kariyeri Banner

Heyecanla Beklenen Yeni Joker Filminden İlk Görsel Paylaşıldı!

Heyecanla Beklenen Yeni Joker Filminden İlk Görsel Paylaşıldı!

Merakla beklenen yeni Joker filminden ilk görüntü paylaşıldı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğrafta Arthur Fleck yer alıyor.

Dünya genelinde çok sayıda DC hayranı tarafından beklenen yeni Joker filmi hakkında önemli bir gelişme ortaya çıktı. Joker: Folie à Deux isimli filmden ilk görüntü sosyal madya üzerinden paylaşıldı. 

Kısa Sürede Yüksek Beğeni Aldı!

İlk Joker filmi 2019 yılında vizyona girmişti ve tüm dünyada çok fazla sayıda izleyiciden tam not almıştı. 8,4 IMDb puanı ile dikkat çeken filmin büyük beğeni toplaması sonucunda ikinci film için hazırlıklara başlanmıştı.

Joker: Folie à Deux isimli filmden bir görüntü yayınlandı. Filmin yönetmenliğini üstlenen Todd Phillips'in resmi Instagram hesabı üzerinden paylaşılan fotoğrafta Joker olarak tanıdığımız Arthur Fleck'i tıraş olurken görüyoruz. Arthur Fleck'in Arkham Asylum'daki ilk görüntüsü kısa süre içerisinde 162 binin üzerinde beğeni yakaladı.

İşte O Fotoğraf:

Joker: Folie à Deux (Joker 2) Oyuncuları

  • Joaquin Phoenix
  • Brendan Gleeson
  • Catherine Keener
  • Jacob Lofland
  • Lady Gaga

Merak içerisinde beklenen filmin oyuncu kadrosunda Joaquin Phoenix'in yanı sıra Brendan Gleeson, Catherine Keener ve Jacob Lofland yer alıyor. Aktarılan bilgilere göre Harley Quinn karakterini ise Lady Gaga canlandıracak.

Joker'in hikâyesini konu alan Joker: Folie à Deux isimli filmin 2024 yılında vizyona gireceği tahmin ediliyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.