Öğrenci Kariyeri Banner

Herkesin Beklediği iPhone Özelliği Windows'a Geldi!

Herkesin Beklediği iPhone Özelliği Windows'a Geldi!

Microsoft, "Phone Link" uygulamasına iPhone desteği sağlayan yeni güncellemeyi kullanıcılarının kullanımına sundu.

Herkesin Beklediği Özellik Windows'a Geldi! 

Windows, Windows Insider güncellemesi ile "Phone Link" (Telefon Bağlantısı) isimli uygulamayı güncelledi. Artık uygulama üzerinden iMessage'a erişilebilecek.

Microsoft,  "Phone Link" adlı uygulamasını içeren güncellemeyi 85 ülkede kullanıcılarının hizmetine sundu. Böylece birçok iPhone kullanıcısı telefon ile Windows PC bağlantısını yapma özelliğine sahip oldu.

Microsoft kullanıcıları bu güncellemeyi Microsoft Store üzerinden edinebilirler. Bu özellik ile Windows üzerinden iPhone mesajlarını gönderebilecek, arama yapabilecek ve iPhone’unuza gelen bildirimleri görebileceksiniz

Kısacası Windows bu güncellemeyle "Phone Link" sayesinde iPhone olan telefonunuzu da Windows bir bilgisayara bağlamanıza imkan tanıyor. Bu uygulama ile Apple kullanıcıları da Windows’da iMessage yoluyla mesaj gönderebilecek, arama yapacak ve bilgisayarlarında telefonlarına gelen bildirimleri kontrol edebilecekler. 

Microsoft, iPhone cihazlarını Windows'a bağlamak için Bluetooth'tan yararlanıyor. Eğer Windows işletim sistemiyle çalışan bilgisayarınız Bluetooth özelliğine sahipse "Phone Link" uygulamasını sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kaynak

 

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.