Öğrenci Kariyeri Banner

Hepsiburada ve Trendyol "Deprem Yardımlaşma Seferberliği" Başlattığını Duyurdu!

Hepsiburada ve Trendyol "Deprem Yardımlaşma Seferberliği" Başlattığını Duyurdu!

Hepsiburada ve Trendyol "Deprem Yardımlaşma Seferberliği" başlattı. Yardım sayfasından satılan ürünler deprem bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Ticaret Bakanlığı çeşitli e-ticaret platformları ile iş birliği yaparak Deprem Yardımlaşma Seferberliği başlattığını duyurdu. Deprem bölgelerinde acil ihtiyaç duyulan ürünler satışa sunuldu. Vatandaşlar bu ürünleri satın alarak depremzedelerin ihtiyaçlarını gidermeye yardımcı olabilecek. Satılan ürünler AFAD tarafından belirlenen noktalara ulaştırılacak.

İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılacak!

Şu an için Hepsiburada ve Trendyol’da Deprem Yardımlaşma Seferberliği sayfalarının kullanıma sunuldu. İlerleyen saatlerde diğer e-ticaret platformlarının da bu seferberliğe katılacağı düşünülüyor.

Deprem Yardımlaşma Seferberliği sayfasında ısıtıcı, battaniye, yorgan, mont, bot, bebek bezi, konserve gıda, tuvalet kağıdı, powerbank, jeneratör gibi ürünler indirimli fiyatlarla satılıyor. E-ticaret platformları bu satışlardan herhangi bir komisyon almayacağını bildirdi. Vatandaşların satın aldığı ürünler doğrudan AFAD’ın belirleyeceği teslimat noktalarına gönderilecek ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Kaynak

 


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.