Öğrenci Kariyeri Banner

HBO Max'ın Rekorlar Kıran En Keyifli Dizileri

HBO Max'ın Rekorlar Kıran En Keyifli Dizileri

HBO Max, 2022 yılında Türkiye'de de faaliyet göstereceğini kesin olarak açıkladı. En sürükleyici dizilerini sizler için derledik!

Banshee

Eski bir mahkum ve usta bir hırsız olan Lucas Hood, 15 yılını hapishanede geçirir. Özgürlüğüne kavuştuktan sonra eski sevgilisini aramaya koyulur. Sevgilisini bulmak için küçük bir kasaba olan Banshee’ye gider. Kasaba oldukça belalı bir kasabadır. Lucas burada rahat edebilmek için öldürülen bir polis şefinin kimliğine bürünür. Yeni bir kimliğe sahip olan Lucas, peşine düşen geçmişi ile bağlantılı olan insanlarla savaşmak zorunda kalır.

The Leftovers

Hiçbir açıklaması olmadan, bir anda ortadan kaybolan insanların ardından, geride kalanların yaşadıklarını konu ediyor.

The Night Of

Başrollerinde John Turturro ve Riz Ahmed’i buluşturan heyecan verici bir yapım olarak nitelendiriliyor.  Ahmed, New York’ta genç bir kızı öldürmekle suçlanan adamı canlandırırken; Turturro onun avukatı olarak ekranlarda yer alıyor.

Chernobly

Chernobly, 1986 yılında Ukrayna'da Çernobil nükleer santralindeki patlama ve sonrasında yaşananları anlatıyor. Yaşanan patlamanın ardından Sovyetler Birliği, olayın araştırılması için ülkenin en başarılı nükleer fizikçilerinden Valery Legasov'u görevlendirir. Zorlu mücadele için kollar sıvanır.

His Dark Materials

His Dark Materials, paralel evrenlerde hareket edebilen iki çocuğun hikayesini konu ediyor Philip Pullman imzalı ünlü fantastik roman serisi His Dark Materials’dan uyarlanan yapımın yönetmen koltuğunda The King’s Speech’in ünlü yönetmeni Tom Hooper oturuyor. Dizide Lyra karakterini Logan ile tanıdığımız Dafne Keen canlandırırken Lyra’nın babası Lord Asriel adlı karaktere ise James McAvoy hayat veriyor. Oyuncu kadrosundaki bir diğer isim olan Lin Manuel-Miranda’nın Lee Scoresby karakterini canlandırdığı dizinin senaryosunu ise Jack Thorne kaleme alıyor.

Doom Patrol

Doom Patrol, Robotman, Negative Man, Elasti-Girl, Crazy Jane ve Doktor Niles Caulder’ın maceralarını konu ediyor. Doom Patrol’ün her bir üyesi onlara insanüstü yetenekler kazandıran korkunç kazalar geçirdi. Ancak bu kazalar çeşitli yaralar ve görüntü bozukluklarına da neden oldu. Çeşitli eziyetlere maruz kalan, travma yaşayan bu ekip, Şef sayesinde bir araya gelir. Onlar artık yaşanan tuhaf olayları araştırmak ve dünyayı korumak için zorlu bir mücadeleye atılır.

Watchmen

Alan Moore‘un 1986’da yayımlanan aynı isimli çizgi romanından uyarlanan Watchmen, bir grup polisin, şehrin süper kahramanlarını hedef aldığı alternatif bir evrende geçiyor. Maskeli kahramanların suçlu olarak nitelendiği alternatif bir tarihte geçen Watchmen, gizemli bir cinayet davasına atılan karakterlerin büyük bir komployla karşılaşmalarını işliyor.

Raised by Wolves

Raised By Wolves, gizemli bir gezegende yaşayan ve insanların çocuklarını yetiştirmekle görevlendirilen iki androidin maceralarını konu ediyor. Gittikçe genişleyen insan kolonisi, dini farklılıklardan doğan büyük bir tehditle karşılaşır. Bu süreçte androidleri oldukça zorlu bir görev beklemektedir. Ridley Scott'ın yönetmen koltuğunda oturduğu bilim kurgu dizisinin showrunner ve senaristliğini Prisoners’ın senaristi Aaron Guzikowski üstleniyor.

Kaynak için tıklayınız


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.