Öğrenci Kariyeri Banner

Harry Potter Dizisinden İlk Detaylar!

Harry Potter Dizisinden İlk Detaylar!

J.K. Rowling yazdığı, 7 kitaptan oluşan Harry Potter serisi ''Max''e dizi olarak eklenecek.

Geçtiğimiz yıl,  Warner Bros Discovery büyücülük dünyasına dayanan bir dizinin Max'te yayınlanacağını açıklamıştı. 

Harry Potter dünyasında J.K. Rowling'in yedi kitabını uyarlama hakkı için yarışan yazarların sunum süreci devam ediyor.

J.K. Rowling, Dizinin Yapım Sürecine Dahil Olacak

Martha Hillier, Kathleen Jordan, Tom Moran, ve Michael Lesslie'den oluşan yazar ekibi, Max tarafından fikri mülkiyet haklarını taşıyan bir dizi için sunum yapmak üzere görevlendirildi.

İlk tur sunum toplantıları bu hafta Los Angeles'ta gerçekleştirildi ve kaynaklar, en iyi seçeneklerin bir sonraki aşama için İngiltere'ye geçiş yapacağını belirtti.

J.K. Rowling'in Edinburgh kentinde yaşayan Harry Potter yazarı olarak süreçte ne kadar dahil olduğu belirsiz olsa da, yapımcılığını üstlendiği diziye dair karar alma sürecine katılması bekleniyor.

Birden fazla yazarın sürece dahil olma olasılığının olduğunu ve Max'in Harry Potter evreninden türetilmiş birden çok fikri geliştirme olasılığına açık olduğunu anlıyoruz.

Harry Potter dizisinin yapımcılığını, Rowling'in menajeri Neil Blair'in liderliğindeki Brontë Film and TV ile Warner Bros Television üstlenecek. Bu ikili, Brontë CEO'su Ruth Kenley-Letts ile birlikte yürütücü yapımcılığı üstlenecek, aynı zamanda filmlerin yapımcılığını üstlenen David Heyman da yürütücü yapımcılık için görüşmelerde bulunuyor.

Son olarak, Nisan ayında Warner Bros Discovery CEO'su David Zaslav, Max'teki Harry Potter dizisinin on yıl sürecek bir dizi olacağını açıklamıştı.

 

Kaynak


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.