Öğrenci Kariyeri Banner

Haluk Bilginer ve Angelina Jolie'nin Başrolde Olduğu 'Maria' Filminden İlk Görüntüler Geldi!

Haluk Bilginer ve Angelina Jolie'nin Başrolde Olduğu 'Maria' Filminden İlk Görüntüler Geldi!

Haluk Bilginer ve Angelina Jolie'nin başrolünde olduğu 'Maria' filminden ilk görüntüler paylaşıldı. Büyük bir heyecanla beklenen film, ABD'li soprano Maria Callas'ın hayatını anlatacak.

Filmden İlk Kareler Geldi!

Sinemaseverler, son zamanlarda Emmy ödüllü oyuncu Haluk Bilginer ve Angelina Jolie'ye odaklandı. Bunun sebebi ise, önümüzdeki aylarda yayınlanacak olan "Maria" isimli film. Ünlü yönetmen Pablo Larrain tarafından hayata geçirilen projede, Bilginer ile Jolie'yi başrolde izleyeceğiz.

Şimdiyse çekimleri başlayan filmden ilk kareler yayınlandı. Fakat şimdilik yalnızca Angelina Jolie'yi görüyoruz. İlerleyen günlerde, Haluk Bilginer'i de göreceğiz gibi duruyor.

Maria filmi, ABD'li soprano Maria Callas'ın hayatını konu ediniyor. Filmde, sanatçının 70'li yıllardaki Paris macerası anlatılacak. Projede Maria Callas'ı Angelina Jolie, Aristotle Onassis'i ise Haluk Bilginer canlandıracak. Ayrıca Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher, Kodi Smit-McPhee ve Valeria Golino gibi oyuncular da filmde yer alıyor. 

Çekimleri Fransa, Yunanistan, Macaristan ve İtalya gibi ülkelerde gerçekleşen ve merakla beklenen filmin ne zaman yayınlanacağı konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.